Veterinarska apoteka

Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.

veterinarska apoteka

Veterinarska apoteka Urban Pets

Veterinarska apoteka Urban Pets Vam nudi:

Veterinarska apoteka koja se nalazi u sklopu Urban Pets pet shop prodavnice ima u svom asortimanu Vam veliki izbor proizvoda renomiranih proizvođača u svim cenovnim kategorijama, kao i svega ostalog što je neophodno za negu Vaših kućnih ljubimaca. Veoma važan deo našeg asortimana predstavljaju i veterinarske dijete i medicinska hrana proizvođača: Hill’s – Prescription Diet, Royal Canin – Veterinary Diet, Farmina – Vet Life, Oralade, Viyo, Kattovit i dr. U svakom trenutku ukoliko nešto od dijeta nemamo na stanju imamo mogućnost da za Vas poručimo odgovarajuće pakovanje i isporučimo ga u roku od 1-2 radna dana u našem objektu ili kurirskom službom!

Medicinska hrana

Takođe, rado ćemo Vas posavetovati oko izbora odgovarajućeg preparata ili medicinske hrane, a nudimo Vam i uslugu besplatne aplikacije zaštitnih sredstava bilo da je u pitanju spot-on ampula, tableta ili ogrlica.

Zaštita od krpelja i buva – kompletnu ponudu pogledajte OVDE!

Tokom toplog vremena veoma je važno zaštititi ljubimca od krpelja, buva kao i komaraca. Naime bolest srčanog crva kod pasa sve je rasprostranjenija i kod nas, prenose je komarci, pa je to nešto na šta svakako treba obratiti pažnju.

Prevencija je najbolji lek, pa tako preporučujemo spot-on preparate, zaštitne ogrlice, ampule/tablete i sprejeve. Pojedini preparati deluju i na larve srčanog crva, pre nego što se razviju, pa je redovna primena veoma bitna u prevenciji ove opasne bolesti. Kod nas se možete posavetovati oko prednosti svakog specifičnog sredstva i uz našu pomoć odabrati ono što je najpogodnije za Vašeg ljubimca. Ukoliko nemate iskustva sa aplikacijom zaštitnih sredstava ili prvi put imate kućnog ljubimca pomoćićemo Vam i oko toga!

Preparati i dodaci ishrani

Nudimo i preparate na bazi glukozamina i hondroitin sulfata koji su neophodni kod starijih pasa i mačaka koji imaju problem sa zglobovima (npr. Flexadin), ali i veliki izbor multivitaminskih i multimineralnih preparata koji jačaju imunitet i predstavljaju izvanredan dodatak ishrani Vaših ljubimaca. U našem asortimanu nalaze se preparati i sredstva renomiranih svetskih proizvođača: Bayer, Merial, Krka, MSD, Vetoquinol, VetExpert, Virbac i dr. Rado ćemo Vam dati stručan savet oko svakog sredstva iz naše ponude i pomoći Vam da izaberete ono što je nepohodno Vašem ljubimcu.

virbac novi beograd

Virbac Effipro spot-on • Preventef ogrlica

Izdvajamo iz ponude

Vetoquinol Aurizon