Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Antiparazitska sredstva

Bayer ADVANTAGE spot-on ampula za mačke 1kom
Top proizvod Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
ADVANTAGE® (Bayer) - Spot-on ampula protiv parazita za mačke i kunićeAdvantage® Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, imidakloprido za male mačke i kuniće kućne ljubimce do 4kg - Advantage® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za velike mačke i kuniće kućne ljubimce preko 4kg ..
990,00 RSD
Bayer ADVOCATE spot-on ampula za mačke 1kom Bayer ADVOCATE spot-on ampula za mačke 1kom
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Bayer ADVOCATE spot-on preparat za nakapavanje za mačkeTečnost za nakapavanje na kožu, antiparazitik,  endektocid, kombinacija imidakloprida i moksidektinaKoristi se za: suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes..
1.590,00 RSD
Bayer Drontal Cat tableta za mačke 1kom
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL CAT su tablete za izbacivanje cervnih parazita kod maca.Koristi se za infekcije cestodama i nematodama. Nije za mačiće mlađe od tri nedelje i na daje se gravidnim macama. Dozira se prema tabeli navedenoj u uputstvu za korišćenje. Aktivne supstance:Prazikvantel 20 mg Pirantel-embonat 230 mgPo..
570,00 RSD
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
Beaphar Bio collar Cat biljna ogrlica za mačke 35cm je ogrlica za mačke protiv buva, krpelja i komaraca, sa repelentnim dejstvom (odbija spoljne parazite). Sadrži ekstrakte prirodnih ulja.Pružajući zaštitu 4 meseca. ..
690,00 RSD (6.900,00 RSD/kg)
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
Bio SPOT ON cat GB 3X - prirodni SPOT ON protiv buva krpelja i komaraca. ..
990,00 RSD
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
FIPROtec® - antiparazitski rastvori za lokalno nakapavanje na kožu(spot-on), za pse i mačke. Aktivna supstanca: Fipronil.Beaphar FIPROtec® Spot-On za mačke ubija:Buve do pet nedeljaKrpelji u vreme lečenjaBeaphar FIPROtec® Spot-On za pse ubija:Buve do pet nedeljaKrpelji do četiri nedelje Da bist..
1.490,00 RSD
Beaphar VETOpure Cat ogrlica za mačke i mačiće 35cm - bež
Nema na stanju
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
VETOpure Cat NEEM BEIGE (bež boja) - ogrlica za mačke i mačiće protiv buva, krpelja i komaraca, sa repelentnim dejstvom (odbija spoljne parazite). Sadrži ekstrakt nima (margosa) i ulje lavande. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji proizvodnje ogrlica obezbeđuje oslobađanje ekstrakta nima i lava..
690,00 RSD (6.900,00 RSD/kg)
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
VETOpure Cat NEEM BROWN (braon boja) - ogrlica za mačke i mačiće protiv buva, krpelja i komaraca, sa repelentnim dejstvom (odbija spoljne parazite). Sadrži ekstrakt nima (margosa) i ulje lavande. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji proizvodnje ogrlica obezbeđuje oslobađanje ekstrakta nima i la..
690,00 RSD (6.900,00 RSD/kg)
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
VETOpure Cat NEEM BLACK reflecting (crna sa reflektujućom trakom) - ogrlica za mačke i mačiće protiv buva, krpelja i komaraca, sa repelentnim dejstvom (odbija spoljne parazite). Sadrži ekstrakt nima (margosa) i ulje lavande. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji proizvodnje ogrlica obezbeđuje os..
790,00 RSD (7.900,00 RSD/kg)
Proizvođač: Biogance Model: Urban Pets
Aktivni sastojci se putem sebuma šire po celoj dlaci vašeg psa. Stoga, ogrlica nošena oko vrata štiti celo telo vašeg ljubimca i sprečava najezde buva i krpelja. Do 4 meseca zaštite. Pojačava delovanje ampula. Za hitnu akciju. Vodootporan.Sastav: Geraniol 13% - CAS N° : 106-24-2..
590,00 RSD
Proizvođač: Biogance Model: Urban Pets
Biogance BioSpotix - biljna ampula protiv buva i krpelja za mačke - 5 kom po 1 mlOdvojite ampulu i izlijte sadržaj direktno na kožu, od vrata do baze repa. Četkajte nakon svakog postupka za brzo širenje proizvoda. Ponavljajte svakog meseca ili nakon kupanja za efikasnu zaštitu. Može se koristiti za ..
1.190,00 RSD
BRAVECTO Spot on za mačke BRAVECTO Spot on za mačke
Samo u apoteci!
Proizvođač: MSD Model: Urban Pets
BRAVECTO® PlusFluralaner / moksidektinBravecto Plus 112,5 mg / 5,6 mg rastvor za lokalno nakapavanje na kožu za male mačke (1,2 – 2,8kg)Bravecto Plus 250 mg / 12,5 mg rastvor za lokalno nakapavanje na kožu za mačke srednje veličine (>2,8 – 6,25 kg)Bravecto Plus 500 mg / 25 mg rastvor za lokalno n..
6.590,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 59 (5 stranica)
U internet prodavnici URBAN PETS možete naći širok spektar proizvoda iz kategorije Antiparazitska sredstva. Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 3000 din i težine do 30kg. Sve proizvode možete i lično preuzeti u našim maloprodajama!
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.