Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Antiparazitska sredstva

AMIGARD za mačke
Nema na stanju
Proizvođač: Amigard Model: Urban Pets
Amigard Spot On za macke 3 komadaNega i zdravlje mačakaPrirodna odbrana od buva i krpelja, štiti vašeg ljubimca 4 nedelje od parazita. Nežan je za kožu i karakteriše ga najviša efikasnost čak i nakon kraćeg kupanja ili kiše, zahvaljujući jedinstvenoj vodootpornoj formuli.Proizvođač: SolNova AG, CH-8..
520,00 RSD
Bayer ADVANTAGE spot-on ampula za mačke
Top proizvod
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
ADVANTAGE® (Bayer) - Spot-on ampula protiv parazita za mačke i kunićeAdvantage® Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, imidakloprido za male mačke i kuniće kućne ljubimce do 4kg - Advantage® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za velike mačke i kuniće kućne ljubimce preko 4kg ..
690,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Bayer ADVOCATE spot-on preparat za nakapavanje za mačkeTečnost za nakapavanje na kožu, antiparazitik,  endektocid, kombinacija imidakloprida i moksidektinaKoristi se za: suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes..
1.190,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL CAT su tablete za izbacivanje cervnih parazita kod maca.Koristi se za infekcije cestodama i nematodama. Nije za mačiće mlađe od tri nedelje i na daje se gravidnim macama. Dozira se prema tabeli navedenoj u uputstvu za korišćenje. Aktivne supstance:Prazikvantel 20 mg Pirantel-embonat 230 mgPo..
390,00 RSD
Proizvođač: Biogance Model: Urban Pets
Aktivni sastojci se putem sebuma šire po celoj dlaci vašeg psa. Stoga, ogrlica nošena oko vrata štiti celo telo vašeg ljubimca i sprečava najezde buva i krpelja. Do 4 meseca zaštite. Pojačava delovanje ampula. Za hitnu akciju. Vodootporan.Sastav: Geraniol 13% - CAS N° : 106-24-2..
570,00 RSD
Proizvođač: Biogance Model: Urban Pets
Biogance BioSpotix - biljna ampula protiv buva i krpelja za mačke - 5 kom po 1 mlOdvojite ampulu i izlijte sadržaj direktno na kožu, od vrata do baze repa. Četkajte nakon svakog postupka za brzo širenje proizvoda. Ponavljajte svakog meseca ili nakon kupanja za efikasnu zaštitu. Može se koristiti za ..
1.050,00 RSD
BRAVECTO - spot-on za mačke BRAVECTO - spot-on za mačke
Nema na stanju
Proizvođač: MSD Model: Urban Pets
Bravecto Spot-On za mačkeZa lečenje infestacije krpeljima i buvama kod mačaka. Ovaj veterinarski lek je sistemski insekticid i akaricid koji omogućava trenutno i kontinuirano uništavanje buva (Ctenocephalides felis) i krpelja (Ixodes ricinus) u trajanju od 12 nedelja. Krpelji i buve moraju da se zak..
2.990,00 RSD
Proizvođač: Merial Model: Urban Pets
BROADLINE je novi ekto i endo-antiparazitik za mačke. Dejstvo na nove parazite kroz činjenice – jedan preparat koji eliminiše spoljne i unutrašnje parazite mačaka.    •    Jedini topikalni endo i ektoantiparazitik koji dokazano deluje protiv plućnog crva mačak..
1.350,00 RSD
Proizvođač: Merial Model: Urban Pets
BROADLINE je novi ekto i endo-antiparazitik za mačke. Dejstvo na nove parazite kroz činjenice – jedan preparat koji eliminiše spoljne i unutrašnje parazite mačaka.    •    Jedini topikalni endo i ektoantiparazitik koji dokazano deluje protiv plućnog crva mačak..
1.290,00 RSD
CatanDog's - medaljon protiv buva i krpelja za pse i mačke CatanDog's - medaljon protiv buva i krpelja za pse i mačke
Nema na stanju
Proizvođač: CatanDog's Model: Urban Pets
CatanDog's - medaljon protiv buva i krpelja za pse i mačkeMedaljon generiše antimagnetne i skalarne talase bez pomoći bilo kakve baterije. Izvor njegove energije je „zemljino magnetno polje“ i kretanje životinje kroz njega, pri čemu, zahvaljujući Lencovom zakonu („Lenz Law“), dolazi do stvaranja str..
3.990,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Dehinel Cat se koristi za lečenje mešovitih infestacija valjkastim i pljosnatim crvima kod mačaka prouzrokovanih: - odraslim stadijumima askarida: Toxocara cati (syn. mystax) - odraslim stadijumima ankilostomatida: Ancylostoma tubaeforme, Ancylostoma braziliense - pantljičarama: Echinococcus multilo..
250,00 RSD
Proizvođač: Eko San Model: Urban Pets
EKTOSAN Sprej 150mlOPIS PROIZVODA:EKTOSAN je biološki efikasno sredstvo, na bazi permetrina(1%), za suzbijanje svih vrsta ektoparazita(krpelja) kod pasa. PRIMENA:EKTOSAN-om naprskati ugoržena mesta (vrat, uši, predpazušnu regiju, prepone,...) ili celo telo ako je brojnost buva i krpelja ve..
390,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 37 (4 stranica)
U internet prodavnici URBAN PETS možete naći širok spektar proizvoda iz kategorije Antiparazitska sredstva. Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 3000 din i težine do 30kg. Sve proizvode možete i lično preuzeti u našim maloprodajama!
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.