ORIJEN hrana za pse započela je da se proizvodi u maloj regionalnoj kompaniji 1985. Sada se ORIJEN hrana za pse prodaje u više od 60 zemalja širom Sveta. Proizvođači ORIJEN hrane za pse usredsređeni su na stvaranje hrane za pse i mačke u skladu sa njihovim prilagođavanjem dijetama sa velikom količinom proteina na osnovu različitih vrsta svežeg mesa. U procesu proizvodnje ne koriste visoko obrađene sastojke, ORIJEN sadrži sveže smrznuto meso. Meso potiče od životinja koje žive u Kanadi (perad, riba, crveno meso).Orijen - Prirodna super premium hrana za pse svih uzrasta.  Kompletna linija Orijen hrane za pse proizvodi se bez žitarica, bogata je voćem i povrćem, uz visok udeo svežeg mesa i minimalano učešće ugljenih hidrata. Tradicija kompanije Champion PetFoods započeta je još 1985. godine. Orijen hrana za pse predstavlja zaokret u industriji hrane za ljubimce, donoseći hranu izuzetno bogatu mesom i stvara novi standard hrane za pse i mačke u skladu sa njihovim evolutivnim razvojem.

 

Orijen hrana za pse - biološki odgovarajuća psima

Psi i mačke su mesojedi, a biološki prikladna hrana, s visokim udelom belančevina, niskim udelom ugljenih hidrata, u WholePrey razmeri i bez veštačkih dodataka, odražava njihovu ishranu u prirodi. Biološki odgovarajuća ORIJEN hrana za pse predstavlja novu klasu hrane, stvorenu za hranjenje pasa i mačaka u skladu sa njihovim evolutivnim potrebama za ishranom bogatom svežim i raznolikim mesom i proteinima. ORIJEN sadrži najbolje odnose sveže živine slobodnog uzgoja, jaja iz celog slobodnog uzgoja, čitave ribe ulovljene u divljini i mesa uzgajanih životinja iz našeg regiona od strane ljudi koje znamo i kojima verujemo, a koje se svakodnevno dostavljaju u naše kuhinje. Uz samopouzdanje koje uživaju ljubitelji kućnih ljubimaca širom sveta, nagrađivana ORIJEN hrana za pse i poslastice učiniće vaše najmilije srećnim, zdravim i jakim!


Šta to ORIJEN razlikuje od ostalih hrana za pse:

  • Koliko ima mesa – čak do 90%!
  • Koliko ima svežeg mesa – čak do 2/3 svežeg mesa!
  • Koliko vrsta svežeg mesa sadrži – čak 6 i više vrsta mesa u jednoj recepturi!

Orijen asortiman donosi veliki izbor ukusa, vrsta i veličina. Orijen hrana se NE proizvodi u fabrikama, već se priprema isključivo u sopstvenim kuhinjama (North Star, Dog Star). Namirnice koje se koriste su na nivou standarda kvaliteta ljudske ishrane: isključivo sveži, domaći, regionalni sastojci od proverenih dobavljača čime je Champion PetFoods zaslužio poverenje ljubitelja ljubimaca širom sveta.


Pogledajte ceo asortiman ORIJEN hrane za pse