Dostupne opcije
Vaša korpa

Poslastice za mačke

Proizvođač: Gimborn Model: Urban Pets
Soft-Gras je rastvorljiva i posebno hidrirana trava za mačkeUputstvo za upotrebu 1. U sadržaj posude sa travom prelijte pola litra mlake vode. Uklonite višak vode nakon otprilike sat vremena, tako što ćete je izliti. 2. Stavite posudu na svetlo i toplo mesto, izbegavajući direktnu sunčevu svetlost i..
350,00 RSD
Proizvođač: Gimborn Model: Urban Pets
Gimcat Soft-Grass - aromatizovana trava za mačke 100gr Uputstvo za upotrebu 1. U sadržaj posude sa travom prelijte pola litra mlake vode. Uklonite višak vode nakon otprilike sat vremena, tako što ćete je izliti. 2. Stavite posudu na svetlo i toplo mesto, izbegavajući direktnu sunčevu svetlost i dire..
350,00 RSD
Proizvođač: Gimborn Model: Urban Pets
Soft-Gras je rastvorljiva i posebno meka trava. Uputstvo za upotrebu 1. U sadržaj posude sa travom prelijte pola litra mlake vode. Uklonite višak vode nakon otprilike sat vremena, tako što ćete je izliti. 2. Stavite posudu na svetlo i toplo mesto, izbegavajući direktnu sunčevu svetlost i direktan ko..
350,00 RSD
Proizvođač: Muuske Model: Urban Pets
ZDRAVA, LAKO SVARLJIVA I UKUSNA POSLASTICA ZA MAČKE SA 100% PRIRODNIM SASTOJCIMA!Catch the milk!Od sada u našoj velikoj ponudi možete potražiti zdrave poslasticeza mačke renomiranog nemačkog proizvođača Landguth.Muuske mleko za mačke bez laktoze, u četiri pažljivo odabrana u..
1.490,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 12 (1 stranica)

Idealna nagradica za mačku i sredstvo za razvijanje pozitivnog ponašanja Vaše mace!

Najbolje poslastice za mačke i malo ohrabrenja mogu da pomognu da pređete dug put ka obučavanju vaše mačke ili mačića. Mačke imaju tendenciju da odgovore na trening koji nagrađuje dobro ponašanje, a ne trening koji kažnjava loše ponašanje. Mačje poslastice su odličan alat za nagrađivanje ponašanja koje želite da podstaknete.Poslastice za mačke se takođe mogu koristiti za igru! 

Od stomatoloških "žvakalica" koje čuvaju vaše zube Vaše mace čistim i zdravim, do visoko proteinskih mačjih grickalica koje nadopunjuju njihovu ishranu, zdrave poslastice za mačke odličan su način da pokažete vašoj ljubimici ljubav, održavajući uravnoteženu ishranu. 

Ako niste sigurni koja je vrsta poslastice najbolja za vašu mačku, pozovite nas - rado ćemo Vas konsultovati oko pravog izbora!