Dostupne opcije
Vaša korpa

VETERINARSKE DIJETE

Veterinarske dijete koje se nalaze u našoj ponudi proizvedene su od strane najpoznatijih proizvođača u ovom segmentu. U stalnoj ponudi imamo veliki broj dijeta za najrazličitije tipove zdravstvenih potreba. Veterinarske dijete se koriste prema preporuci veterinara. Mogu biti dopuna propisanoj terapiji lekovima ili kao sama terapija u zavisnosti od same bolesti i potrebe. Postoje različite dijete koje tretiraju različita klinička stanja: probavne smetnje, dijabetes, mokraćno kamenje, bubrežnu insufincijenciju i dr. Medicinska hrana može se davati i preventivno za određene tipove potreba pasa i mačaka (npr. gojaznost, smetnje sa probavom, oporavak itd.)
Veterinarske dijete za pse i mačke

Veterinarske dijete su specifične formule suve ili vlažne hrane koje su predviđene za pse i mačke. Posebno pogodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka. Ova hrana ne sadrži nikakve lekove. Kao takva, ponekad se koristi i radi prevencije, posebno kod tretiranja gojaznosti, problema sa varenjem itd. Posebno su pogodne i često neophodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka.
Posavetujte se sa veterinarom

Posavetujte se sa našim veterinarima oko pravilne ishrane Vaših kućnih ljubimaca i odgovarajuće dijete tokom terapije, oporavka ili trajne upotrebe medicinske hrane. U redovnoj ponudi imamo suvu (granuliranu) medicinsku hranu kao i vlažne (konzervirane) dijete i nisko-kalorične poslastice iz programa medicinske hrane za pse koji su na specijalnom režimu ishrane.
Renomirani proizvođači

Nudimo Vam samo veterinarske dijete od renomiranih svetskih proizvođača kao što su:

  • Hill’s – Prescription Diet
  • Purina Pro Plan – Veterinary Diets
  • Royal Canin – Veterinary Diet
  • Farmina – Vetlife
  • Oralade tečne dijete
  • Viyo Recuperation

Poručite veterinarske dijete i preko Interneta uz besplatnu dostavu za porudžbine u vrednosti od min. 3000 din!