TRAINER Natural hrana za pse i mačke nastala je u kombinaciji prirode i nauke.

Za vas koji verujete u prirodu kao izvor nauke i zdravlja i uvek želite da pružite svojim četvoronožnim prijateljima najbolje, naši nutricionistički stručnjaci su razvili Natural Trainer. Niz kompletnih i uravnoteženih namirnica koje zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji specifičnih prirodnih sastojaka nude blagodati za zdravlje vašeg psa ili mačke na osnovu njegove starosti, veličine i specifičnih potreba, istovremeno poštujući njegovu prirodnu ravnotežu.
Naš tim najboljih stručnjaka u ovoj oblasti posvećen je neprekidnom radu na proizvodnji zdravih i uravnoteženih proizvoda koji poštuju prirodno blagostanje naših četvoronožnih prijatelja bilo da su u pitanju psi ili mačke. Naši proizvodi sadrže prirodne sastojke: pripremljeni su sa visokokvalitetnim proteinima, voćnim ekstraktima, žitaricama i ostalim sastojcima koje su odabrali naši stručni nutricionisti kako bi osigurali zdravu i uravnoteženu ishranu. Od kombinacije prirode i nauke stvorili smo liniju proizvoda koja našim četvoronožnim prijateljima nudi ukusnu, ali uravnoteženu ishranu, kako bi se osigurala dobrobit i zdravlje u svakoj fazi njihovog života.
  • TRAINER Natural je osnovna linija granula sa prirodnim sastojcima napravljena za svaku veličinu i životnu dob. 
  • TRAINER Fitness3 je linija monoproteinskih formula različitih ukusa namenjena osetljivim psima sa intolerancijama na određene sastojke (piletinu, govedinu, gluten i žitarice).
Naši proizvodi sadrže visokokvalitetne proteine i funkcionalne prirodne sastojke pouzdanih dobavljača. Pažljiv izbor sirovina i odsustvo dodatih boja, konzervansa i šećera znači da možemo da Vam ponudimo visokokvalitetne proizvode koji su uvek proizvedeni u Italiji.


Trainer hrana za pse - sastojci


Funkcionalni sastojci

Unija prirode i nauke dovela je do toga da su naši stručnjaci odabrali najbolje aktivne sastojke prirodnog porekla kako bi vašem psu pružili određene pogodnosti i pomogli mu da održi prirodnu ravnotežu, u skladu sa godinama, veličinom i specifičnim potrebama.

Iucca schidigera

Juka je biljka koja sadrži saponin i pomaže u smanjenju amonijaka. Juka, u kombinaciji sa prirodnim prebioticima, pomaže u smanjenju neprijatnih mirisa fekalija kod malih pasa.

Ekstrat ananasa
Sa bromelainom, enzimom koji pomaže u varenju proteina u hrani. Takođe sadrži jod i vitamin C. Zajedno sa integralnim žitaricama i prirodnim prebioticima, kao što je ekstrakt korena cikorije, pomaže probavu pasa svih starosnih grupa i veličina sa osetljivim želucem.

Laneno seme
Veoma bogat omega 3 masnim kiselinama, vlaknima i prirodnim antioksidantima. Zahvaljujući omega 3 u lanenom semenu i algama, bosvellia serrata i magnezijumu, pomaže u zbrinjavanju zglobova kod velikih pasa u opsegu održavanja Natural Trainer, kao i srednjih do velikih pasa sa Natural Trainer Sensitive.

Nukleotidi kvasca
Nukleotidi su osnovna cigla nukleinskih kiselina poput DNK i RNK, kao i važan izvor aminokiselina. Oni doprinose nesmetanom funkcionisanju imunološkog sistema kod štenaca svih veličina.
Glavni proteini

Proteini su osnovni hranljivi sastojak za hranjenje naših pasa. Dolaze iz vrhunskih životinjskih izvora i važan su sastojak hrane Natural Trainer. Pomažu u jačanju mišića, održavajući vašeg psa živahnim i aktivnim.Naša filozofija

Plod neprekidnog istraživanja, naše iskustvo dovelo je do stvaranja kompletnog nutricionističkog programa za pse, koji se razlikuje po veličini i starosti, kako bi se svima osigurala zdrava, raznovrsna i uravnotežena ishrana. Koja je najbolja hrana za Vašeg psa? Hranjenje vašeg četvoronožnog prijatelja jedan je od najvažnijih faktora kada pokušavate da ga održite zdravim, jer se upravo hranom razvija i fizički i mentalno. Kada biramo njegovu hranu, moramo razmotriti šta je najbolje za njega i šta unosi kroz hranu koju odaberemo. Uzimanje u obzir izvora proteina i njegovih glavnih komponenti je ključna tačka u razvoju vašeg psa.

Vaš pas treba da ima potpuni razvoj od rođenja, koji će trajati kroz različite faze njegovog života, kako bi rastao zdrav i snažan. Međutim, vaš verni prijatelj može biti osetljiv na određene sastojke ili komponente. Ova probavna osetljivost može se razviti iz različitih razloga tokom njegovog života. U ovim slučajevima može biti korisno menjati ili menjati ishranu vašeg psa, biranjem hrane koja sadrži jedan izvor životinjskih proteina. Takozvana jednoproteinska hrana je hrana u kojoj postoji samo jedan izvor životinjskih proteina. Hrana formulisana isključivo sa jednim izvorom životinjskih proteina, poput lososa ili patke, može pomoći u zaštiti zdravlja vašeg psa. 

U NATURAL TRAINER-u, kao stručnjaci za ishranu, nudimo posvećeni asortiman jednoproteinske životinjske hrane sa alternativnim jedinstvenim izvorom životinjskih proteina onim najčešćim (losos, jagnjetina, svinjetina, patka). Njegova prilagođena formula sadrži cela zrna, prebiotike i 100% prirodni ekstrakt ananasa za pospešivanje probavne funkcije.

Proizvedeno u Italiji, bez dodavanja boja, konzervansa ili šećera.

Nesumnjivo je odabir kvalitetne hrane za vašeg psa, upotpunjene funkcionalnim sastojcima prirodnog porekla koji pružaju dodatne pogodnosti, odgovorna je odluka. Kvalitetna hrana, sa uravnoteženim, vrhunskim komponentama, od suštinskog je značaja za održavanje vašeg psa zdravim i snažnim danas i u budućnosti: ovo će uticati na blagostanje vašeg dlakavog prijatelja tokom celog njegovog života.