Urban Pets Online
Vaša korpa

O Proizvodima RSS Feed

04 мај ORIJEN hrana za pse
online 5 9484
ORIJEN hrana za pse započela je da se proizvodi u maloj regionalnoj kompaniji 1985. Sada se ORIJEN hrana za pse prodaje u više od 60 zemalja širom Sveta. Proizvođači ORIJEN hrane za pse usredsređeni su na stvaranje hrane za pse i mačke u skladu sa njihovim prilagođavanjem dijetama sa velikom količinom proteina na osnovu različitih vrsta svežeg mesa..
10 мар Pet Calm - preparat za opuštanje kućnih ljubimaca
online 2 113
Pet Calm linija preparata sadrži pažljivo odabranu smešu esencijalnih ulja koja deluje na smanjenje stresa i anksioznosti, kao i opuštanje kod životinja, ali bez sedacije. Dejstvo opuštanja postiže se povećanjem GABA-e (gamaamino-buterna kiselina) prirodne hemikalije, koja se proizvodi u mozgu, i prenosi od nerva do nerva kao umirujuća poruka kada ..
19 нов FURminator
online 3 409
FURminator® deShedding dostupan je u različitim veličinama za sve vrste kratkodlakih i dugodlakih pasa i mačaka i predstavlja efikasan alat za drastično smanjenje linjanja.Ne dozvolite da vas dlaka kućnih ljubimaca izluđuje. Uklonite mrtvu dlaku pre nego što preuzme odeću, dom i život. Idealan za vlasnike pasa i mačaka, alat FURminator® deSheddin..
30 окт NexGard i NexGard Spectra
online 0 1787
NexGard SPECTRA – dostupno u Urban Pets veterinarskoj apoteci!NexGard SPECTRA – preparat koji istovremeno pse štiti od buva, krpelja, crevnih parazita i SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA cena • 060 7261487Mesec dana zaštite od unutrašnjih i spoljašnjih parazita (krpelja i buva) uz dejstvo i na larve SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA tablete za pse SVIH velič..
26 окт TRAINER hrana za pse i mačke
online 2 217
TRAINER Natural hrana za pse i mačke nastala je u kombinaciji prirode i nauke.Za vas koji verujete u prirodu kao izvor nauke i zdravlja i uvek želite da pružite svojim četvoronožnim prijateljima najbolje, naši nutricionistički stručnjaci su razvili Natural Trainer. Niz kompletnih i uravnoteženih namirnica koje zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji..
24 окт Trovet veterinarske dijete
online 2 237
TROVET hrana koja ispunjava sve zahteve vašeg ljubimca u svakoj životnoj fazi!Kvalitetna hrana za kućne ljubimce sa uravnoteženom formulacijom za vašeg psa, mačku, zeca i zamorca.Paleta TROVET dostupna je isključivo u veterinarskim apotekama i ambulantama. TROVET veterinarska dijeta za kućne ljubimce je kompletna hrana za kućne ljubimce koji pat..
30 сеп Diamond Eyes - preparat protiv suznih mrlja kod pasa
online 6 425
Tamne mrlje oko očiju, tzv. prebojavanje dlake, su veoma čest problem kod malih rasa pasa. Naročito su izražene kod belih pasa kod kojih se javlja žućkasto ili crvenkasto prebojavanje dlake koje vlasnici pasa teško rešavaju. Uzroci nastanka suznih mrlja su veoma kompleksni i brojni zbog toga njihovo rešavanje zadaje muke i vlasnicima pasa i grumeri..
28 сеп KILTIX – ogrlica protiv buva i krpelja za pse
online 0 676
KILTIX ogrlice protiv buva i krpelja dostupne su u URBAN PETS veterinarskoj apoteci – Novi Beograd – BelvilProizvđač: BAYERKILTIX cena - 060 7261487za male pse – S (38 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!za srednje velike pse – M (53 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!za velike pse – L (70 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!Kiltix ogrlica - karakteristike:Kiltix antiparazi..
28 сеп BRAVECTO – protiv buva i krpelja
online 0 920
Bravecto je veterinarsko-medicinski proizvod na bazi Fluralanera i nudi do 12 nedelja (tri meseca) zaštite od krpelja i buva kod pasa. Kao preparat koji je dostupan na tržištu više od godinu dana, pokazao se pouzdano i stekao popularnost. Trenutno su anti-parazitski preparati koji se daju oralno, u vidu tablete, sve više popularni, a Bravecto je je..
20 сеп Royal Canin hrana za pse i mačke
online 2 456
Da li ste se ikada zapitali kako je nastala vrhunska hrana za ljubimce? Ko je zaslužan za zadovoljstvo koje smo danas u mogućnosti da pružimo svom ljubimcu?Royal Canin decenijama predstavlja jednu od najpopularnijih super-premijum hrana za kućne ljubimce koja je dostupna i na našem tržištu! Royal Canin pruža kompletnu ishranu za kućne ljubimce koja..
15 јул EUKANUBA hrana za pse
online 2 32
EUKANUBA hrana za pseEUKANUBA hrana za pse - filozofija ishrane je jednostavna: učiniti svaki sastojak važnim!Kamen temeljac naše filozofije ishrane je da su psi evoluirali od mesoždera, i da treba da budu hranjeni u skladu sa tim. Zbog toga mi koristimo samo visokokvalitetne proteine životinjskog porekla, uglavnom pileće i jagnjeće – nikako biljne..
05 јул Hill's hrana za pse
online 1 80
Hill’s Pet Nutrition je američka kompanija koja je posvećena pomaganju kućnim ljubimcima da postignu svoj puni potencijal putem kvalitetne ishrane i brige za zdravlje.Hrana se proizvodi po fiksnim, izbalansiranim formulama – sa sastojcima najvišeg kvaliteta, nutritivnim antioksidansima (vit. E, vit. C, betakaroten i selen), bez GMO sastojaka, bez k..
Stranica 1 do 12 od 26 (3 stranica)