Dostupne opcije
Vaša korpa

O Proizvodima RSS Feed

10 мар Pet Calm - preparat za opuštanje kućnih ljubimaca
online 0 11
Pet Calm linija preparata sadrži pažljivo odabranu smešu esencijalnih ulja koja deluje na smanjenje stresa i anksioznosti, kao i opuštanje kod životinja, ali bez sedacije. Dejstvo opuštanja postiže se povećanjem GABA-e (gamaamino-buterna kiselina) prirodne hemikalije, koja se proizvodi u mozgu, i prenosi od nerva do nerva kao umirujuća poruka kada ..
19 нов FURminator
0 121
FURminator® deShedding dostupan je u različitim veličinama za sve vrste kratkodlakih i dugodlakih pasa i mačaka i predstavlja efikasan alat za drastično smanjenje linjanja.Ne dozvolite da vas dlaka kućnih ljubimaca izluđuje. Uklonite mrtvu dlaku pre nego što preuzme odeću, dom i život. Idealan za vlasnike pasa i mačaka, alat FURminator® deSheddin..
30 окт NexGard i NexGard Spectra
0 825
NexGard SPECTRA – dostupno u Urban Pets veterinarskoj apoteci!NexGard SPECTRA – preparat koji istovremeno pse štiti od buva, krpelja, crevnih parazita i SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA cena • 060 7261487Mesec dana zaštite od unutrašnjih i spoljašnjih parazita (krpelja i buva) uz dejstvo i na larve SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA tablete za pse SVIH velič..
26 окт TRAINER hrana za pse i mačke
0 100
TRAINER Natural hrana za pse i mačke nastala je u kombinaciji prirode i nauke.Za vas koji verujete u prirodu kao izvor nauke i zdravlja i uvek želite da pružite svojim četvoronožnim prijateljima najbolje, naši nutricionistički stručnjaci su razvili Natural Trainer. Niz kompletnih i uravnoteženih namirnica koje zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji..
24 окт Trovet veterinarske dijete
0 97
TROVET hrana koja ispunjava sve zahteve vašeg ljubimca u svakoj životnoj fazi!Kvalitetna hrana za kućne ljubimce sa uravnoteženom formulacijom za vašeg psa, mačku, zeca i zamorca.Paleta TROVET dostupna je isključivo u veterinarskim apotekama i ambulantama. TROVET veterinarska dijeta za kućne ljubimce je kompletna hrana za kućne ljubimce koji pat..
30 сеп Diamond Eyes - preparat protiv suznih mrlja kod pasa
4 232
Tamne mrlje oko očiju, tzv. prebojavanje dlake, su veoma čest problem kod malih rasa pasa. Naročito su izražene kod belih pasa kod kojih se javlja žućkasto ili crvenkasto prebojavanje dlake koje vlasnici pasa teško rešavaju. Uzroci nastanka suznih mrlja su veoma kompleksni i brojni zbog toga njihovo rešavanje zadaje muke i vlasnicima pasa i grumeri..
28 сеп KILTIX – ogrlica protiv buva i krpelja za pse
0 336
KILTIX ogrlice protiv buva i krpelja dostupne su u URBAN PETS veterinarskoj apoteci – Novi Beograd – BelvilProizvđač: BAYERKILTIX cena - 060 7261487za male pse – S (38 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!za srednje velike pse – M (53 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!za velike pse – L (70 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!Kiltix ogrlica - karakteristike:Kiltix antiparazi..
28 сеп BRAVECTO – protiv buva i krpelja
0 492
Bravecto je veterinarsko-medicinski proizvod na bazi Fluralanera i nudi do 12 nedelja (tri meseca) zaštite od krpelja i buva kod pasa. Kao preparat koji je dostupan na tržištu više od godinu dana, pokazao se pouzdano i stekao popularnost. Trenutno su anti-parazitski preparati koji se daju oralno, u vidu tablete, sve više popularni, a Bravecto je je..
20 сеп Royal Canin hrana za pse i mačke
0 300
Da li ste se ikada zapitali kako je nastala vrhunska hrana za ljubimce? Ko je zaslužan za zadovoljstvo koje smo danas u mogućnosti da pružimo svom ljubimcu?Royal Canin decenijama predstavlja jednu od najpopularnijih super-premijum hrana za kućne ljubimce koja je dostupna i na našem tržištu! Royal Canin pruža kompletnu ishranu za kućne ljubimce koja..
28 јун Happy Dog hrana za pse
1 234
Happy Dog hrana za pse predstavlja super-premijum hranu nemačkog proizviođača iz VehringenaKoreni bavarske porodice Interkuell sežu u 1765. Sve je počelo u 18. veku mlinom za žito na reci Singold u Vehringenu. Pedesetih godina prošlog veka pojavila se pionirska inovacija: koristeći potpuno novu tehnologiju proizvedena je odgovarajuća žitarica koj..
28 јун Angel's Eyes preparat protiv suznih mrlja za pse
2 828
Angels' Eyes je specijalna formula za bele pse koja efikasno uklanja suzne mrlje. Za rase koje se linjaju i za one koje se ne linjaju. Angels Eyes - nova formula ne sadrži antibiotike, kao ni alergene (veštače boje, pšenicu, kukuruz, soju). Prirodne aktivne supstance kao što su brusnica, koren belog sleza, list maline i vidac osim što čine da je pr..
19 нов Veterinarska apoteka URBAN PETS
delimir 0 391
Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.Veterinarska apoteka Urban Pets Vam nudi:Zaštitna sredstva pr..
Stranica 1 do 12 od 21 (2 stranica)