Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Oprema za mačke

Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
Lactol feeding set - set za dojenje - Savršen za ishranu novorođenih i mladih životinja. Set sadrži bočicu za hranjenje, šest cucli i četkicu za čišćenje. Pogodan je za mačiće, štence, zečeve, ježeve i druge životinje. Može se koristiti i za ishranu obolelih i za oporavak odraslih životinja. ..
690,00 RSD
Croci automatski laser za mačke Croci automatski laser za mačke
Nema na stanju
Proizvođač: Croci Model: Urban Pets
Laser sa automatskim pomeranjem snopa. Idealna zabava za Vašu macu...
3.990,00 RSD
Proizvođač: Hagen Group Model: Urban Pets
Tri opcije - miran tok, mlaz i mehurići.Indikator niskog nivoa vode - crvena lampica...
8.590,00 RSD
Proizvođač: Hagen Group Model: Urban Pets
Tri opcije - miran tok, mlaz i mehurići.Indikator niskog nivoa vode - crvena lampica...
8.590,00 RSD
Proizvođač: Platinum Model: Urban Pets
Platinum silikonska podloga za posude za hranu i vodu sa motivima "Simon's Cat"- Napravljena od fleksibilnog silikona koji se lako održava- Izdignute ivice- Neklizajući- Savršeno se uklapa uz posudu za hranu i vodu sa motivima "Simon's Cat"- Težina: okvirno 250g- Dimenzije: okvirno 40cm x 30cm x 1cm..
2.190,00 RSD
Proizvođač: Platinum Model: Urban Pets
Posuda za vodu i hranu za mačke od melamina sa motivima "Simon's Cat"- Obim: 14cm- Zapremina: 160ml- Dugotrajna, otporna na grebanje i udarce- Laka za čišćenje i održavanje zbog unutrašnje posude napravljene od nerđajućeg čelika koja se može izvaditi- Guma na dnu koja sprečava proklizavanje- Može se..
1.590,00 RSD
Proizvođač: Platinum Model: Urban Pets
Praktična štipaljka koja služi za zatvaranje džakova PLATINUM sočne suve hrane održavajući na taj način svežinu i arome hraneUputstvo za upotrebu:1. Presavite gornji deo otvorenog džaka2. Štipaljku uvucite u presavijeni deo. Žuti "jezičak" mora biti sa unutrešanje strane dok je zeleni graničnik sa s..
190,00 RSD
Proizvođač: Platinum Model: Urban Pets
Visoko kvalitetna torbica za poslastice za pse poznatog proizvođača opreme za kućne ljubimce "Hunter"Torbica za poslastice za pse napravljena od materijala vrhunskog kvaliteta. Ima vrpcu za zatvaranje i štipaljku za kačenje. Savršena za nošenje Click-Bits ili Fit-Sticks poslastica.- Torbica za ..
1.190,00 RSD
Proizvođač: Pour Vous Model: Urban Pets
Multifunkcionalna torbica za šetnju koju možete prikačiti za Qushin povodac ili za držač kaiša na pantalonama.Osmišljena je za držanje poslastica, vrećica za izmet, mobilnog telefona i svega ostalog bez čega ne možete zamisliti šetnju s vašim ljubimcem.Dimenzije 13x18 cm.Ručno rađena od premium najk..
3.090,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 14 (2 stranica)

URBAN PETS Vam nudi širok spektar proizvoda iz kategorije OPREMA ZA MAČKE. Povoljna cena i mogućnost besplatne isporuke.

Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.