Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Hrana za pse na razmer - 1kg

Country Farms hrana za pse na razmer - Classic Adult Losos 1kg
Nema na stanju
Proizvođač: Country Farms Model: Urban Pets
Vaš pas svakodnevno zaslužuje najbolje sastojke: sastojke koji sadrže sve osnovne i hranljive osobine. Zato je losos prvi sastojak našeg klasičnog recepta: sa 70% životinjskih proteina (od ukupnih proteina u formulaciji) - pružajući vašem psu sve što je potrebno za održavanje zdrave mišićne mase. ..
670,00 RSD (670,00 RSD/kg)
Country Farms hrana za pse na razmer - Grain Free Adult Govedina 1kg
Nema na stanju
Proizvođač: Country Farms Model: Urban Pets
Naša misija u Country Farms-u je da koncentrišemo sve zdrave prirodne sastojke sa sela u svako pakovanje hrane za pse. Zbog toga je govedina prvi sastojak našeg recepta bez žitarica, sa do 70% životinjskih proteina - što vašem psu daje sve što je potrebno za održavanje zdrave mišićne mase. Znamo da..
670,00 RSD (670,00 RSD/kg)
Country Farms hrana za pse na razmer - monoprotein piletina 1kg
Nema na stanju
Proizvođač: Country Farms Model: Urban Pets
Naš ukusni COUNTRY FARMS recept sa monoproteinom posebno je pogodan za pse sa osetljivim stomakom. Ako vaš pas ima problema sa drugim izvorima mesa, isprobajte naš pileći recept sa jednim izvorom životinjskih proteina sa odabranim prirodnim sastojcima. Sveža piletina je prvi sastojak ovog recepta, ..
670,00 RSD (670,00 RSD/kg)
Ecopet hrana za pse na razmer - Energy Plus Adult 1kg
Nema na stanju
Proizvođač: Farmina Model: Urban Pets
Potpuno uravnotežena hrana za odrasle aktivne pse sa visokim nivoima fizičke aktivnostiECOPET energy plus je kompletna hrana za pse sa visokim nivoima fizičke aktivnosti. Ona potpuno zadovoljava sve glavne nutritivne zahteve za radne pse, trkačke pse, gravidne kuje ili kuje koje doje i pse koji su p..
300,00 RSD (300,00 RSD/kg)
Fun Dog hrana za pse na razmer - jagnjetina 1kg
Nema na stanju
Proizvođač: Farmina Model: Urban Pets
Suva hrana za pse FUN DOG italijanskog proizvođača FARMINA odlikuje uravnotežen kvalitet i povoljna cena!Kompletna hrana za odrasle pse.Fun Dog Adult je kompletna hrana koja je formulisana za aktivne odrasle pse sa normalnom fizičkom aktivnošću. Njeni sastojci izvanrednog kvaliteta čine ovu hranu vi..
150,00 RSD (150,00 RSD/kg)
Proizvođač: Farmina Model: Urban Pets
Hrana za pse Farmina Fun Dog - premijum kvalitet po super-povljnoj ceni! SASTAVKukuruz, pšenično brašno, mesno brašno, živinsko mesno brašno (7%), živinska mast, suva kaša korene repe, natrijum-hlorid.ADITIVI PO KGNutritivni dodaci: Vitamin A 8000IU; Vitamin D3 800IU; Vitamin E 80mg; Vitamin C ..
150,00 RSD (150,00 RSD/kg)
Proizvođač: Hill's Model: Urban Pets
Hrana za odrasle pse srednjih rasaNamenjena ishrani od 1 do 7 godine starostiKlinički dokazani antioksidansi za jak imuni sistemObezbeđuje dobru funkcionalnost urinarnog sistemaZa jaku mišićnu masu i zdrave vitalne organeObezbeđuje zdravu kožu i sjajno krznoHill’s Science P..
690,00 RSD (690,00 RSD/kg)
Proizvođač: Hill's Model: Urban Pets
Suva hrana za odrasle pse velikih rasaNa bazi jagnjetine i pirinčaNamenjena ishrani od 1 do 7 godine starostiKlinički dokazani antioksidansi za jak imuni sistemPomaže održavanju optimalne telesne težinePodržava rad srca i funkciju jetreOdržava zglobove jakim i elastičnim ..
730,00 RSD (730,00 RSD/kg)
Proizvođač: Hill's Model: Urban Pets
Hill's™ Science Plan™ Pas Puppy Medium Piletina 2,5 kgScience Plan™ PUPPY MEDIUM CHICKEN (piletina 33 %, ukupno peradi 50%) je potpuna hrana za štence do 12 meseci starosti, za gravidne kuje i kuje koje doje. Ova formula osigurava preciznu nutricionističku ravnotežu energij..
690,00 RSD (690,00 RSD/kg)
Proizvođač: Josera Model: Urban Pets
Josera Josi Dog Junior hrana za štence je zdrav i uravnotežen obrok sa optimalnim odnosom masti i proteina neophodnih za zdrav rast i razvoj. Snabdeva štence sa potrebnom količinom energije. Struktura granuje je formirana tako da podstiče žvakanje što doprinosi zdravlju zuba.Optimalan odnos Omega 3 ..
270,00 RSD (270,00 RSD/kg)
Proizvođač: Josera Model: Urban Pets
Josera Josi Dog hrana za pse - Active je hrana namenjena za odrasle pse sa povišenim energetskim potrebama. Sadrži sve potrebne sastojke neophodne da podrže zahteve aktivnih pasa. ..
280,00 RSD (280,00 RSD/kg)
Proizvođač: Sam's Field Model: Urban Pets
Dehidrirana hrana za štence svih veličina, super premium kvaliteta, super premium kvaliteta, sa ukusom lososa. Garantuje dobrobit vašeg psa zahvaljujući njihovim visokokvalitetnim hranljivim materijama.Glavni sastojak je losos i obogaćen je KSOS (ksilo-oligosaharidima), poslednjom generacijom preb..
650,00 RSD (650,00 RSD/kg)
Stranica 1 do 12 od 27 (3 stranica)
U internet prodavnici URBAN PETS možete naći širok spektar proizvoda iz kategorije Hrana za pse na razmer - 1kg. Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 3000 din i težine do 30kg. Sve proizvode možete i lično preuzeti u našim maloprodajama!
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.