Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Veterinarske dijete za pse

Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda INTEGRA PROTECT INTESTINAL vlažna hrana za pse - ćuretina 150gPotpuna dijetetska hrana za pse za sprečavanje akutnih poremećaja resorpcije u crevima (gastrointestinalne smetnje,IBD, kolitis). Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (ćuretina), žitarice (4% pirinač), minerali. Lako prob..
2.790,00 RSD (1.690,91 RSD/kg)
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda INTEGRA PROTECT RENAL vlažna hrana za pse - govedina 400gPotpuna dijetetska hrana za odrasle pse za potporu radu bubrega u slučaju privremene i hronične bubrežne insuficijencije. Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (piletina, govedina 16%), povrće (krompir), ulja i masti (ulje..
2.690,00 RSD (1.120,83 RSD/kg)
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda INTEGRA PROTECT RENAL vlažna hrana za pse - piletina 150gPotpuna dijetetska hrana za odrasle pse za potporu radu bubrega u slučaju privremene i hronične bubrežne insuficijencije. Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (22% piletina, svinjetina), povrće (krompir), ulja i masti (ulje ka..
2.790,00 RSD (1.690,91 RSD/kg)
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda INTEGRA PROTECT RENAL vlažna hrana za pse - piletina 400gPotpuna dijetetska hrana za odrasle pse za potporu radu bubrega u slučaju privremene i hronične bubrežne insuficijencije. Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (22% piletina, svinjetina), povrće (krompir), ulja i masti (ulje ka..
2.690,00 RSD (1.120,83 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy DOG VET Adipositas 12.5 kgZa smanjivanje prekomerne težineSniženi sadržaj energijeUvećani sadržaj zasićenih balastnih materijaBogat sadržaj visokokvalitetnih proteina za očuvanje i poboljšanje konstitucijeHappy DOG VET Adipositas hrana se koristi za smanjivanje prekomerne težine.Ova hrana se i..
6.990,00 RSD (559,20 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy DOG VET Adipositas 1 kgZa smanjivanje prekomerne težineSniženi sadržaj energijeUvećani sadržaj zasićenih balastnih materijaBogat sadržaj visokokvalitetnih proteina za očuvanje i poboljšanje konstitucijeHappy DOG VET Adipositas hrana se koristi za smanjivanje prekomerne težine.Ova hrana se isti..
890,00 RSD (890,00 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy DOG VET Adipositas 4 kgZa smanjivanje prekomerne težineSniženi sadržaj energijeUvećani sadržaj zasićenih balastnih materijaBogat sadržaj visokokvalitetnih proteina za očuvanje i poboljšanje konstitucijeHappy DOG VET Adipositas hrana se koristi za smanjivanje prekomerne težine.Ova hrana se isti..
2.690,00 RSD (672,50 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy Dog VET Hepatic 1kgHappy Dog Hepatic Veterinarska dijeta je hrana koji sadrži visok procenat kvalitenih svarljivih proteina kao i silibinin koji imaju veoma povoljan efekat na poremećaj u radu jetre.Može se koristiti kod pasa koji boluju od portosistemskog šanta, hepatične encefalopatije ili p..
890,00 RSD (890,00 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy Dog VET Hypersensitiv 12.5kgKoristi se u slučajevima kada postoji alergije na hranuZa ublažavanje i eliminaciju pratecih pojava na kozi i digestivnom traktu kod alergija i intolerancije na hranu.Receptura bez glutena sa visoko svarljivim sastojcima.Ekskluzivni izvor proteina i ugljenih hidrata..
12.290,00 RSD (983,20 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy Dog VET Hypersensitiv 1kgKoristi se u slučajevima kada postoji alergije na hranuZa ublažavanje i eliminaciju pratecih pojava na kozi i digestivnom traktu kod alergija i intolerancije na hranu.Receptura bez glutena sa visoko svarljivim sastojcima.Ekskluzivni izvor proteina i ugljenih hidrata (p..
1.490,00 RSD (1.490,00 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy Dog VET Hypersensitiv 4kgKoristi se u slučajevima kada postoji alergije na hranuZa ublažavanje i eliminaciju pratecih pojava na kozi i digestivnom traktu kod alergija i intolerancije na hranu.Receptura bez glutena sa visoko svarljivim sastojcima.Ekskluzivni izvor proteina i ugljenih hidrata (p..
5.190,00 RSD (1.297,50 RSD/kg)
Proizvođač: Happy Dog Model: Urban Pets
Happy Dog VET Intestinal 12.5kgKod smetnje u probavi pasaKod akutnih i hroničnih oboljenja creva i želucaPoboljšan unos hranjivih materija zbog visoke svarljivostiStabilzacija stolice i jačanje crevne flore pomoću dijetalnih vlakana (12%)Umereni sadržaj masti za rasterećenje probavnog sistemaHappy D..
9.190,00 RSD (735,20 RSD/kg)
Stranica 1 do 12 od 288 (24 stranica)

Veterijarske dijete za mačke koje se nalaze u našoj ponudi proizvedene su od strane najpoznatijih proizvođača u ovom segmentu. U stalnoj ponudi imamo veliki broj veterinarskih dijeta za najrazličitije tipove zdravstvenih potreba.

Specifične formule suve ili vlažne hrane koje su predviđene za pse i mačke. Posebno pogodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka. Ova hrana ne sadrži nikakve lekove. Kao takva, ponekad se koristi i radi prevencije, posebno kod tretiranja gojaznosti, problema sa varenjem itd. Posebno su pogodne i često neophodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka.

Online pet shop URBAN PETS
Sve proizvode možete poručiti pouzećem ili poručiti i preuzeti u nekoj od naših prodavnica!

Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.