Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Hrana za konje

Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Idealni sporstki miks koji doprinosi izdržljivosti namenjen ishrani konja koji trpe veliki napor- Ovaj miks je savršen za ishranu takmičarskih konja koji trče na duge staze, onih koji svakodnevno imaju aerobne vežbe ( vojini konji, oni koji vuku kočije... )- Dodati elektroliti u vidu minerala ( natr..
5.990,00 RSD (299,50 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Hrana bogata vlaknima sa manje šećera i skroba namenjena ishrani osetljivih konja- Cavalor FiberForce je hrana koja je savršena za ishranu konja koji imaju osetljivi digestivni trakt, nervoznih konja, konja koji su osetljivi na preopterećenje mišića i konja koji nisu zahtevni za držanje- Sadrži Fibe..
5.090,00 RSD (339,33 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Hrana namenjena ishrani ždrebadi od 1 godine starosti i mladih konja do 3 godine starosti- Izbalansirani, nutritivni miks koji potpomaže pravilan razvoj ždrebado od 1 godine i mladih konja do 3 godine starosti. Sadrži sve elemente neophodne za pravilan razvoj skeletno-mišićnog sistema, digestivnog t..
5.590,00 RSD (279,50 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Ukusna hrana koja obnavlja energiju konja nakon velikih napora- Nakon velikih napora konjima prija lagana hrana. Ova hrana je napravljena od ukusnih sirovih sastojaka kao i ekskluzivnih termički obrađenih sastojaka ( žitarice, mekinje, seme lana ) koji stimulišu rad digestivnog trakta uz dodatak pov..
4.990,00 RSD (332,67 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Kompletna hrana sa nutrientima koji sadrže eneriju namenjena ishrani sportskih konja- Ovaj miks se dodaje uz dnevnu količinu krmnog bilja- Ovaj miks se sastoji od žitarica vrhunskog kvaliteta, visoko kvalitetnih proteina, masti i lako svarljive celuloze što su svi elementi neophodni aktivnim spotski..
5.290,00 RSD (264,50 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Dobro izbalansirani, visoko kvalitetni miks namenjen ishrani tenzičnih, nervoznih konja- Pianissimo je posebno formulisana hrana namenjena ishrani konja sklonih stresu i teških za jahanje- Kako bi se izbeglo da nervozni konji dobijaju previše izvora energije obično im se daje manje koncentrovane hra..
5.390,00 RSD (269,50 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Hrana namenjena ishrani ždrebnih, kobila koje doje i ždrebati ispod 1 godine starosti- Mešavina bogata proteinima koja potpomaže pravilan rast i razvoj ždrebadi a kobile drži u optimalnoj kondiciji- Skelet nerođenog ždrebeta mora da se pravilno razvije tokom trudnoće kobile. Optimalan sastav kalciju..
5.490,00 RSD (274,50 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Idealni sportski miks namenjen čistokrvnim konjima i izložbenim konjima- Cavalor Show & Shine je poseban miks specijalno napravljen da zadovolji potrebe rasa poput arapskih čistokrvnih konja koji moraju da izgledaju dobro- Ovaj miks sadrži visoki procenat prirodnih ulja kako bi dlaka konja bila ..
5.690,00 RSD (379,33 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Hrana namenjena ishrani ždrebadi koja se odvikavaju od majčinog mleka ( početna koncentrovana hrana za ždrebad )- Ukusni, nutritivni, mekani komadi koji se lako vare. savršeni za navikavanje ždrebadi na koncentrovanu hranu. - Skelet nerođenog ždrebeta mora da se pravilno razvije tokom trudnoće ..
5.290,00 RSD (352,67 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Hrana bogata biljem i vlaknima bez ovasa- Strucomix Original sadrži prirodne, sirove sastojke koje konji nalaze u prirodi. Ova hrana pruža Vašem konju optimalnu dnevnu dozu vlakana i bilja- Sadrži Fiber Plus koji je izvor visoko kvalitetne celuloze iz lucerke. Ovo je važno za optimalno funkcionisanj..
4.590,00 RSD (306,00 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Dobro izbalansirani miks namenjen ishrani konja u zlatnom dobu svog života- Stariji konji često imaju problema sa varenjem i zubima. Strucomix Senior je idealna hrana za ishranu starijih konja obzirom da sadrži ekstrudirane žitarice i biološki visoko kvalitetne proteine. - Sadrži Fiber Plus koj..
6.290,00 RSD (314,50 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Idealni sporstki miks koji doprinosi izdržljivosti namenjen ishrani visoko aktivnih konja koji se takmiče - Ovaj miks je savršen za ishranu takmičarskih konja koji se takmiče u u težim disciplinama poput skakanja, trčanja... Tj u disciplinama koje zahtevaju kratke i eksplozivne napore- Superfor..
5.890,00 RSD (294,50 RSD/kg)
Stranica 1 do 12 od 18 (2 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.