Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Poslastice za pse

Proizvođač: Champion Petfoods Model: Urban Pets
Poslastica osušena smrzavanjem, izrađena od 100% svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, jedinstvenog ukusa, bez žitarica i dodataka, zdrava i ukusna. Idealna je za sve rase i uzraste a posebno za osetljive pse,  i pse sklonim alergijama. Psi su primarno mesojedi, a na to je usklađen i njiho..
650,00 RSD
Proizvođač: Champion Petfoods Model: Urban Pets
Poslastica osušena smrzavanjem, izrađena od 100% svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, jedinstvenog ukusa, bez žitarica i dodataka, zdrava i ukusna. Idealna je za sve rase i uzraste a posebno za osetljive pse,  i pse sklonim alergijama.Poslastica za pse svih uzrasta i rasaBez žitarica, koštanog braš..
650,00 RSD
Acana poslastice za pse Yorkshire Pork 35 g
Nema na stanju
Proizvođač: Champion Petfoods Model: Urban Pets
Poslastica za pse svih uzrasta i rasa. Idealna je za ishranu osetljivih i alergičnih pasa.Napravljena je od 100% svežeg mesa oseban proces pravljenja (sušenje smrzavanjem) Liofilizacijom hranljive materije i minerali ostaju netaknuti. Ne sadrži žitarice, koštano brašno, aditive, konzervanse ili boje..
650,00 RSD
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda Dental Sticks Medium - dopunska hrana za odrasle pse srednje velikih pasmina. Poslastica za održavanje dentalne higijene; sadrži aktivni sastojak Stay-C® za smanjenje nakupljanja kamenca na bazi vitamina C.Bez dodatog šećera i veštačkih boja...
340,00 RSD
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda Dental Sticks Small, dentalne poslastice za pse malih rasaDopunska hrana za odrasle pse malih pasmina. Poslastica za održavanje dentalne higijene; sadrži aktivni sastojak Stay-C® za smanjenje nakupljanja kamenca na bazi vitamina C.Bez dodanog šećera i veštačkih boja...
310,00 RSD
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda Poslastica Mesni Komadići Small sa ćuretinom za pse malih rasaDopunska hrana za odrasle pse. animonda® Mesni komadići su neodoljivo ukusni za odrasle pse. Ove mesne poslastice za pse sadrže samo jedan izvor animalnih proteina i nemaju žitarice. Fino vazdušno sušeni i sa sadrajem p..
330,00 RSD
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
Animonda Poslastica Mesni Komadići Small sa govedinomDopunska hrana za odrasle pse srednjih i velikih rasa.Animonda® Mesni komadići su neodoljivo ukusni za odrasle pse. Ove mesne poslastice za pse sadrže samo jedan izvor animalnih proteina i nemaju žitarice. Fino vazdušno sušeni i sa sadrajem p..
420,00 RSD
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
animonda Poslastica Mesni Komadići Small s JagnjetinomDopunska hrana za odrasle pse malih rasa.Animonda® Mesni komadići su neodoljivo ukusni za odrasle pse. Ove mesne poslastice za pse sadrže samo jedan izvor animalnih proteina i nemaju žitarice. Fino vazdušno sušeni i sa sadrajem proteina od 9..
330,00 RSD
Proizvođač: Animonda Model: Urban Pets
animonda Poslastica Mesni Komadići Small sa piletinomDopunska hrana za odrasle pse srednjih i velikih rasa.Animonda® Mesni komadići su neodoljivo ukusni za odrasle pse. Ove mesne poslastice za pse sadrže samo jedan izvor animalnih proteina i nemaju žitarice. Fino vazdušno sušeni i sa sadrajem p..
420,00 RSD
Proizvođač: Dorty Model: Urban Pets
Sastav: prerađevine biljnog porekla, žitarice, skrob, prerađevine životinjskog porekla, prirodne boje, organske kiseline, ekstrakt korena cikorije. Analiza: proteini min. 10%, masti min. 2%, sirova vlakna 1%, sirovi pepeo 1%, vlaga 20%. Uputstvo za hranjenje: dati psu 1-4 komada dnevno u zavisnosti ..
129,00 RSD
Proizvođač: Dorty Model: Urban Pets
BONEY Dental Stick 200gDopunska hrana za pse.Inulin i oligofruktoza iz korena cikorije jačaju imunitet psa i poboljšavaju varenje i apsorpciju kalcijuma.Sastav: skrob, prerađevine životinjskog porekla, prerađevine biljnog porekla, prirodne boje, organske kiseline, ekstrakt korena cikorije. Analiza: ..
129,00 RSD
Proizvođač: Dorty Model: Urban Pets
BONEY Knotted Bone 3kom, 150g. Dopunska hrana za pse. Sastav: žitarice, skrob, prerađevine životinjskog porekla, prerađevine biljnog porekla, prirodne boje, organske kiseline, ekstrakt korena cikorije. Analiza: proteini min. 6%, masti min. 5%, sirova vlakna 1%, sirovi pepeo 1%, vlaga 20%. Uputstvo z..
129,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 119 (10 stranica)

ZDRAVE POSLASTICE ZA PSE I KEKSIĆI U URBAN PETS-U!

Otkrijte ukusan način komuniciranja sa svojim štenetom - prava nagrada je savršen način da im se kaže da su na pravom putu! 

Pošto je većina pasa motivisana hranom i pohvalama, mnogi vlasnici kućnih ljubimaca odlučuju da nagrade svoje ljubimce keksom i kolačićima. Postoje prirodni keksići za pse koji sadrže glukozamin i hondroitin koji pomažu u promovisanju pravilne brige o zglobovima. Kolačići napravljeni da prirodno spreče loš zadah ili promovišu zdravlje probavnog sistema su takođe odlične opcije, ako tražite tretmane sa dodatnim pogodnostima.

Bez obzira na to koji ukus ili tekstura zadovoljava nepce vašeg psa sigurno ćete pronaći pravu vrstu kolačića kako bi vaš krzneni prijatelj zadovoljno mahao repićem.

Budite sigurni da birate kesiće odgovarajuće veličine za uzrast Vašeg ljubimca. Mali štenci mogu imati problema sa velikim psećim keksićima, a veći štenci neće biti zadovoljni sitnim poslasticama. Za manje aktivne mladunce kojima je potrebna posebna dijeta, postoje zdravo tretirane poslastice i nagradice sa niskim brojem kalorija.

Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.