Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Oprema za konje

Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Cavalor ArtiTecPruža pomoć zglobovima i tetivama trkačkih konja tokom perioda intenzivnih treninga.Kombinacija biljaka u ovom  preparatu ne samo da podržava zdravlje tetiva i zglobova već i štiti od oštećena usled preopterećenja. Sinergija biljaka eliminiše negativne produkte iz mišićno-skeletn..
35.990,00 RSD (17.995,00 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Idealan način da osvežite telo i revitalizujete mišiće konja nakon napora!Pomešajte 1 čep (20ml) sa 4 litre hladne vode. Nanesite ovaj rastvor sunđerom na telo, naročito na noge i leđa. Možete isprti, ali nema potrebe.Pakovanje: boca 500ml ..
2.690,00 RSD (5.380,00 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Cavalor Coolsense- Losion sa efektom osvežavanja i hlađenja- Opušta mišiće nakon napora i pomaže u njihovom oporavku- Sadrži mentol, eukaliptus i ulje čajevca- PH neutralanNakon izlaganja konja intenzivnim naporima ohladite ih hladnom ili mlakom vodom. Dodavanjem Cavalor Coolsense-a u vodu će produž..
3.490,00 RSD (6.980,00 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Cavalor Derma SprayProbiotski sprej za čišćenje kože konjaOjačava prirodni imunitet kožePomaže u zarastanju ranaSastav: antibiotici, antimikoticiPH neutralan..
3.890,00 RSD
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Visokokvalitetna mešavina vitamina i hranljivih materija koja vraća kvalitet kopita u kratkom roku.Indikacije za upotrebuCavalor Hoof aid specijal je dodatak ishrani razvijen da poboljša kvalitet kopita. Konji koji imaju loš kvalitet kopita zahtevaju više od obične mešavine vitamina(biotin...). Za t..
19.190,00 RSD (3.838,00 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Cavalor Leather SoapTečni sapun sa glicerinom za negu za čišćenje predmeta od kože koji se koriste u radu sa konjimaNežan za kožuČini predmete sjajnim i mekanimNajbolje je čistiti sedla i ostale predmete od kože nakon svakog koriščenja..
3.490,00 RSD
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Premium linijaGel za hlađenje; relaksira i hladi tetive nakon intenzivnog vežbanja.Uputstvo za upotrebuCavalor Muscooler se koristi za opuštanje tetiva nakon intenzivnog rada. Cavalor Muscooler opušta zategnute mišiće,tetive i zglobove nakon napora i donosi olakšanje. Aplikacija gela redukuje ukočen..
11.790,00 RSD (11.790,00 RSD/kg)
Proizvođač: Cavalor Model: Urban Pets
Kondicioner za grivu i rep indikacije za upotrebuCavalor Star Shine je  kondicioner dugotrajnog dejstva za dlaku, jedinstvenog mirisa.( rep i griva ostaju nezamršeni nedelju dana). Cavalor Star Shine daje blistav sjaj vašem konju  i čini ga pravom zvezdom prilikom nastupa. aplika..
3.490,00 RSD
Proizvođač: HVT Model: Urban Pets
PREMIUMSPAN® konjska podloga od iverja: Ova mekana, obimna podloga od piljevine dokazana je u svim oblastima. Ekonomsko, higijenski i ekološki bezbedno, izvanredno je rešenje za optimalnu čistoću staja...
3.890,00 RSD
Stranica 1 do 10 od 10 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.