FURminator® deShedding dostupan je u različitim veličinama za sve vrste kratkodlakih i dugodlakih pasa i mačaka i predstavlja efikasan alat za drastično smanjenje linjanja.

Ne dozvolite da vas dlaka kućnih ljubimaca izluđuje. Uklonite mrtvu dlaku pre nego što preuzme odeću, dom i život. Idealan za vlasnike pasa i mačaka, alat FURminator® deShedding nudi se u različitim veličinama za sve vrste kratkodlakih i dugodlakih pasmina.

Naći ćete ih na odeći, nameštaju, podu, sedištima u automobilu i kancelarijskoj stolici. Nabavite FURminator® alat za uklanjanje dlake koji vam pomaže da smanjite linjanje. Preuzmite kontrolu nad negom krzna vašeg kućnog ljubimca uz FURminator®: nega krzna, uklanjanje otpale dlake, kupanje i čišćenje odbačenih dlaka za pouzdanu negu u udobnosti vašeg doma.FURminator su jedinstvene i najefikasnije četke za pse svih veličina i tipova dlake koje efikasno uklanjanju mrtvu ili oštećenu dlaku kao i poddlaku. FURminator četke su prilagođene psima svih rasa od najmanjih do gigantskih. Sa Furminatorom četkanje postaje zadovoljstvo a ne mučna obaveza. 


FURMINATOR ZA UKLANJANJE OTPALE DLAKE - ORIGINAL JE SAMO JEDAN!


FURminator® je vodeća marka za negu krzna kućnih ljubimaca od 2002. godine. Originalni FURminator® proizvodi mogu se nabaviti u URBAN PETS-u, ali ima mnogo preprodavaca koji prodaju lažne FURminator® proizvode kao prave. Ne dajte se zavarati od strane tih prevaranata! Sigurnost vašeg ljubimca je naša primarna briga. Upotreba krivotvorenih FURminator® proizvoda nije vredna rizika koji predstavlja za zdravlje vašeg ljubimca i dugoročno Vas može koštati više. Ovi krivotvoreni proizvodi su loše napravljene imitacije, za koje se zna da mogu prouzrokovati ozlede kod vašeg ljubimca.
Furminator je danas jedan od najprodavanijih proizvoda za negu dlake i četkanje pasa širom sveta. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala koji obezbeđuju postojanost proizvoda, a u isto vreme olakšavaju proces četkanja i ulepšavanje dlake psa. Ove četke smanjuju linjanje pasa za čak 90%, a nepotrebna dlaka i poddlaka skidaju se sa lakoćom. Adekvatan grooming, redovna nega kože i dlake su ono sto obezbeđuje zdrav razvoj i adekvatan izgled krzna psa.
FURminator® nudi mnoštvo visokokvalitetnih rešenja za negu kućnih ljubimaca. Uz vrhunske proizvode na dohvat ruke, možete postići profesionalne rezultate groominga iz udobnosti vlastitog doma. Prateći ritam svakodnevnog četkanja i redovnog kupanja, možete smanjiti...


Alat FURminator za smanjenje linjanja - smanjuje linjanje do 90% redovnom upotrebom

  • FURminator uklanja mrtvu dlaku i podlaku
  • Zakrivljene ivica za udobno i efikasno uklanjanje dlaka sa laka
  • FURminator dubinski uklanjanja mrtvu dlaku i poddlake
  • Ergonomska ručka FURminator-a za udobnost i jednostavnost upotrebe
  • Zakrivljena ivica - udobno prati prirodni oblik kućnog ljubimca
  • FURejector® dugme za brzo i lako oslobađanje sakupljene dlake
  • Zubi uklanjaju dlaku iz krzna bez oštećenja spoljašnjeg sloja dlake


Pogledajte kompletnu ponudu FURminator četaka u URBAN PETS-u!

https://urbanpets.rs/online/furminator