TROVET hrana koja ispunjava sve zahteve vašeg ljubimca u svakoj životnoj fazi!

Kvalitetna hrana za kućne ljubimce sa uravnoteženom formulacijom za vašeg psa, mačku, zeca i zamorca.


Paleta TROVET dostupna je isključivo u veterinarskim apotekama i ambulantama. TROVET veterinarska dijeta za kućne ljubimce je kompletna hrana za kućne ljubimce koji pate od nekog zdravstvenog stanja ili imaju specijalne zdravstvene otrebe. TROVET takođe nudi tretmane specifične za lečenje, koji se mogu davati u kombinaciji sa određenom dijetalnom hranom.
TROVET veterinarske dijete


Kada veterinar dijagnostikuje zdravstvene probleme vašeg ljubimca, želite da im prižite najbolje kako bi prebrodili zdravstvene probleme što pre. Prehrana i zdravlje su usko povezani. Pravilna ishrana igra važnu ulogu u prevenciji bolesti.
TROVET posebno formulisana hrana potencijalno može sprečiti zdravstvene probleme, a takođe se može koristiti kao deo terapije za određene bolesti, poput bubrežne insuficijencije. U nekim slučajevima, dijetetska hrana može sprečiti potrebu za lekovima ili smanjiti potrebnu dozu.
Pre nego što odlučite koja je hrana najbolja za vašu životinju, presudno je konsultovati se sa veterinaraom kako bi se uspotavila prava dijagnoza stanja vašeg ljubimca.TROVET ima dugogodišnje iskustvo i znanje o specijalnoj hrani za pse, mačke, zečeve i zamorce. Ovo znanje se koristi za ažuriranje postojećih proizvoda i za razvoj novih, inovativnih proizvoda. Ovi proizvodi uključuju vrlo širok spektar hipoalergenih proizvoda i specijalnih poslastica koje se mogu davati pored dijetetske hrane. Svi TROVET proizvodi razvijeni su na osnovu aktuelnih saznanja o ishrani i sadrže samo visokokvalitetne sastojke i ne sadrže veštačke pojačivače mirisa, ukusa i ukusa. Rezultat je širok asortiman proizvoda koji pruža sve što je vašem ljubimcu potrebno za dug i zdrav život.


Pogledajte naš asortiman: