Urban Pets Online
Vaša korpa

Hill's Prescription Diet dog veterinarska dijeta Z/D konzerva 370g

Hill's Prescription Diet dog veterinarska dijeta Z/D konzerva 370g
Hill's Prescription Diet dog veterinarska dijeta Z/D konzerva 370g
590,00 RSD (1.594,59 RSD/kg)
 • Stanje: Raspoloživo
 • Težina: 0.37kg
 • Šifra: 15057
 • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje netolerancije na sastojke i hranljive materije kod odraslih pasa. Ova dijetetska hrana za ljubimce sadrži izvor izabranih ugljenih hidrata i izvor hidrolizovanog proteina.

Osetljivosti i intolerancija na hranu su potencijalno ozbiljni problemi koji mogu dovesti do stanja iritirane kože, krzna i ušiju ili čak do uznemirenosti gastrointestinalnog trakta. Psima koji imaju neželjene reakcije na hranu usled alergije na hranu (obično na proteine u hrani) ili intoleranciju pogoduje hrana namenjena protiv osetljivosti na hranu. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet z/d kliničku ishranu posebno formulisanu da podrži osetljivosti na hranu vašeg psa. Zapravo, z/d je klinički dokazana ishrana koja smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu.

Do osetljivosti na hranu dolazi jer proteini prodiru u kožu i prelaze iz sistema za varenje u telo što dovodi do reakcije imunog sistema. z/d je specijalizovana hrana sa proteinima koji su nežni i podeljeni u manje komadiće kako bi izbegli da ih imuni sistem detektuje kako bi pas bolje jeo; prebiotici stvaraju zdravu ravnotežu mikrobioma u crevima, dok masne kiseline stvaraju zdravu kožu. z/d je ishrana koja klinički dokazano smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu, jer oni predstavljaju spoljašnje znakove koje vi vidite. Budite sigurni da ovaj proizvod radi unutar ljubimca kako biste izbegli osnovni problem koji nastaje usled prekomerne imune reakcije na određenu hranu. Sa unapred svarljivim životinjskim proteinima, antioksidansima, prebiotskim vlaknima i nutrijentima koji hrane kožu.

Kako ovaj proizvod pomaže ljubimcu:

 • Ova ishrana vidljivo podržava zdraviju kožu i krzno
 • Pomaže u promovisanju zdrave kožne barijere
 • Obezbeđuje odličan kvalitet stolice
 • S+OX SHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala.


Kako ovaj proizvod deluje:

 • Sa visoko hidrolizovanim životinjskim proteinima
 • Sa ribljim uljem, povećanim nivoima esencijalnih masnih kiselima i visokim nivoima vitamina E
 • Sa dokazanom mešavinom prebiotskih vlakana

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.