Urban Pets Online
Vaša korpa

Acana hrana za mačke CAT Indoor Entree 1.8kg

Acana hrana za mačke CAT Indoor Entree 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Indoor Entree 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Indoor Entree 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Indoor Entree 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Indoor Entree 1.8kg
3.340,00 RSD (1.855,56 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 1.80kg
  • Šifra: 3808
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Hrana za sve kućne mačke svih uzrasta i rasa.


Recept ACANA® Indoor Entree obiluje 65% * kvalitetnim životinjskim sastojcima poput slobodno uzgajane piletine i ćuretine, cele haringe i zeca koji se isporučuju sveži ili sirovi u svom najhranjivijem obliku. U našoj kuhinji se nikad ne dodaju veštačke boje, arome ili konzervansi. Rezultat je hrana bogata proteinima, hranljiva i ukusna hrana za mačke koja će im pomoći da žive zdrav i srećan život.

Sastav: Okoštena piletina, pileći obrok, obrok od haringe, ovsena pahuljica, ceo grašak, pileća mast, mlevena trava miskantusa, pureća meso bez kostiju, cela zelena sočiva, cela leblebija, cela haringa, prirodni pileći ukus, ječma od sočiva, pileća hrskavica, pileća jetra, pileće srce, cele brusnice, sušena alga, holin hlorid, cinkov proteinat, mešani tokoferoli (konzervans), dodatak vitamina E, taurin, dodatak vitaminu D3, vitamin A acetat, L-karnitin, DL-metionin, bakarni proteinat, niacin, tiamin mononitrat , ribovin, kalcijum pantotenat, piridoksin hidrohlorid, folna kiselina, dodatak vitamina B12, biotin, askorbinska kiselina (vitamin C), limunska kiselina (konzervans), ekstrakt ruzmarina, sušeni proizvod fermentacije Lactobacillus acidophilus, sušeni proizvod fermentacije Bi fi dobacterium animalis, sušena fermentacija Lactobacillus casei proizvodaACANA proizvodi nagrađivanu biološki odgovarajuću prirodnu hranu za kućne ljubimce od svežih sastojaka. Posvećeni smo proizvodnji vrhunske hrane za pse i mačke sa najboljim svetskim sastojcima. Naša hrana je napravljena od svežih ili sirovih životinjskih sastojaka uravnoteženih sa celim voćem i povrćem. ACANA-ina hranljiva i ukusna vrhunska hrana za pse bogata proteinima koristi sastojke odabrane grupe poljoprivrednika, stočara i ribara. Naši recepti su idealni za pse svih uzrasta, uključujući štenad, odrasle pse i starije pse. ACANA -ini vrhunski recepti za hranu za mačke nude različite dijete i ukuse, prepuni proteina i hranljivih materija, tako da vaša mačka dobija sve što joj je potrebno da izgleda i oseća se najbolje. Uz dijete za mačiće, odrasle mačke i starije mačke, postoji hrana za svaku mačku. Naziv „Acana“ inspirisan je poljoprivrednim zemljištem u Alberti u Kanadi. Tokom godina postao je sinonim za kvalitet. Danas hranu pravimo u kuhinjama svetske klase u Edmontonu, Alberti i Kentuckiju. Severnjača je postala simbol naše kanadske kuhinje, predstavljajući svetionik izvrsnosti u našoj industriji. Namjenski izgrađen za unapređenje naše biološki odgovarajuće misije, NorthStar je najnaprednija kuhinja za kućne ljubimce u Kanadi.

Posvećena proizvodnji najbolje hrane za pse i mačke na svetu, naša kuhinja NorthStar opremljena je vlasničkim, najsavremenijim tehnologijama za preradu svežeg mesa koje omogućavaju veće uključivanje svežeg mesa od bilo koje druge hrane za pse i mačke.

A naša kuhinja priprema isključivo ACANA i ORIJEN - bez drugih marki ili privatnih robnih marki. Mi to ne bismo imali drugačije i verujemo da ne biste ni vi.

NAŠA MISIJA JE VAŽNA
Naša biološki prikladna, svježa regionalna komponenta i nikad outsourced misija nas izdvaja od bilo kojeg drugog proizvođača hrane za kućne ljubimce i vodi nas dok dizajniramo naše nagrađivane kuhinje i hranu.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.