Urban Pets Online
Vaša korpa

Acana hrana za mačke CAT Bontiful Catch 4.5kg

Acana hrana za mačke CAT Bontiful Catch 4.5kg
Acana hrana za mačke CAT Bontiful Catch 4.5kg
Acana hrana za mačke CAT Bontiful Catch 4.5kg
Acana hrana za mačke CAT Bontiful Catch 4.5kg
Acana hrana za mačke CAT Bontiful Catch 4.5kg
7.790,00 RSD (1.731,11 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 4.50kg
  • Šifra: 3805
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.
Naša hrana za mačke ACANA® Bontiful Caatch pažljivo je komcipirana i zamišljeno prateći naše recepte i kvalitetne sastojke od početka do kraja. Nahranite svoju mačku hranom prepunom kvalitetnih životinjskih sastojaka. Recept ACANA® Bountiful Catch obiluje 65% * kvalitetnim životinjskim sastojcima poput lososa, divljeg ulova, soma i cele haringe, isporučene sirove u svom najnehranjivijem obliku. U našoj kuhinji se nikad ne dodaju veštačke boje, arome ili konzervansi.
Naši vrhunski sastojci potiču od grupe farmera, stočara i ribara koje poznajemo i kojima verujemo već decenijama, a svakoj seriji pristupamo s nenadmašnom posvećenošću sigurnosti i kvalitetu u našoj nagrađivanoj kuhinji u Kentakiju. Rezultat je bogata proteinima, hranljiva i ukusna hrana za mačke koja će im pomoći da žive zdrav i srećan život.

Sastav: Losos, brašno od lososa, soma, ovsena kaša, ceo grašak, soma ulje, cela zelena sočiva, cela haringa, cela leblebija, som, prirodni ukus lososa, sočiva, suncokretovo ulje, kalifornijska pastrmka, lososovo ulje, cele brusnice, sušena alga, holin hlorid, cinkov proteinat, mešani tokoferoli (konzervans), dodatak vitamina E, taurin, dodatak vitaminu D3, vitamin A acetat, L-karnitin, DL-metionin, bakarni proteinat, niacin, tiamin mononitrat, riboflavin, kalcijum pantotenat, piridoksin hidrohlorid, folna kiselina, dodatak vitamina B12, biotin, askorbinska kiselina (vitamin C), limunska kiselina (konzervans), ekstrakt ruzmarina, sušeni proizvod fermentacije Lactobacillus acidophilus, sušeni proizvod fermentacije Bifidobacterium animalis, sušeni proizvod fermentacije Lactobacillus casei.

Mislimo da će vam se svideti ACANA. Što je još važnije, mislimo da će i vaši psi i mačke

Champion Petfoods je nagrađivani proizvođač hrane za kućne ljubimce sa reputacijom poverenja koja se proteže više od četvrt veka.

Biološki prihvatljivu hranu za pse i mačke pravimo od svežih regionalnih sastojaka i pravimo ih od početka do kraja u vlastitoj nagrađivanoj kuhinji.

Naša misija predstavlja novi standard u hrani za kućne ljubimce, osmišljen da hrani pse i mačke na dva načina.

Prvo, prema njihovoj prirodnoj evoluciji za ishranu zasnovanu na mesu. Drugo, koristeći sastojke koji su održivi i sakupljeni od regionalnih dobavljača, isporučeni u našu kuhinju SVEŽI ili SIROVI.

Mislimo da će vam se svideti ACANA. Što je još važnije, mislimo da će i vaši psi i mačke.

Severnjača je postala simbol naše kanadske kuhinje, predstavljajući svetionik izvrsnosti u našoj industriji. Namjenski izgrađen za unapređenje naše biološki odgovarajuće misije, NorthStar je najnaprednija kuhinja za kućne ljubimce u Kanadi.

Posvećena proizvodnji najbolje hrane za pse i mačke na svetu, naša kuhinja NorthStar opremljena je vlasničkim, najsavremenijim tehnologijama za preradu svežeg mesa koje omogućavaju veće uključivanje svežeg mesa od bilo koje druge hrane za pse i mačke.

A naša kuhinja priprema isključivo ACANA i ORIJEN - bez drugih marki ili privatnih robnih marki. Mi to ne bismo imali drugačije i verujemo da ne biste ni vi.

NAŠA MISIJA JE VAŽNA
Naša biološki prikladna, svježa regionalna komponenta i nikad outsourced misija nas izdvaja od bilo kojeg drugog proizvođača hrane za kućne ljubimce i vodi nas dok dizajniramo naše nagrađivane kuhinje i hranu.


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.