Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Puppia oprema

Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia UAHA-AH301 am crne bojeJedinstven dizajn u vidu prslukaPogodan i za prelazni period kao garderobica za psaMekana ostava za bolji komfor Vašeg ljubimcaDezen sa tačkicamaOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kompanije PUPPIA ne opterećuje vrat psa tokom šet..
2.690,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia UAHA-AH301 am roze bojeJedinstven dizajn u vidu prslukaPogodan i za prelazni period kao garderobica za psaMekana ostava za bolji komfor Vašeg ljubimcaDezen sa tačkicamaOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kompanije PUPPIA ne opterećuje vrat psa tokom šet..
2.690,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia UAHA-AH301 am nebesko plave bojeJedinstven dizajn u vidu prslukaPogodan i za prelazni period kao garderobica za psaMekana ostava za bolji komfor Vašeg ljubimcaDezen sa tačkicamaOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kompanije PUPPIA ne opterećuje vrat psa ..
2.690,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia UAJA-AC617 zeleni amVeliki broj mogućnosti prilagođavanja veličine različitim rasama pasaPodešavanje u vratnom deluMekani materijali sa rupicama za bolje disanje kožeKaiševi oko stomaka na podešavanjeGumeni logotipOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kom..
2.790,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia UAJA-AC617 ljubičasti amVeliki broj mogućnosti prilagođavanja veličine različitim rasama pasaPodešavanje u vratnom deluMekani materijali sa rupicama za bolje disanje kožeKaiševi oko stomaka na podešavanjeGumeni logotipOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske..
2.790,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia UAJA-AC617 crveni amVeliki broj mogućnosti prilagođavanja veličine različitim rasama pasaPodešavanje u vratnom deluMekani materijali sa rupicama za bolje disanje kožeKaiševi oko stomaka na podešavanjeGumeni logotipOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kom..
2.790,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia - UALA-AC860 - ljubičasti amKombinacija pamuka i poliesterske mrežicePogodan i za toplije vremeMogućnost podešavanja obima strukaDekorativni platični dugmići i mašnica..
2.990,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia - UALA-AC860 - crveni amKombinacija pamuka i poliesterske mrežicePogodan i za toplije vremeMogućnost podešavanja obima strukaDekorativni platični dugmići i mašnica..
2.990,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia - UAMA-AC978 - am za pse bež bojeDodatna ojačanja na rubovimaMogućnost podešavanja obima struka50% pamuk, 50% poliester uz rubove izrađene 100% od pamukaPremijum proizvod sa metalnim amblemomOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kompanije PUPPIA ne optere..
3.490,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia - UAMA-AC978 - am za pse crne bojeDodatna ojačanja na rubovimaMogućnost podešavanja obima struka50% pamuk, 50% poliester uz rubove izrađene 100% od pamukaPremijum proizvod sa metalnim amblemomOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejske kompanije PUPPIA ne opter..
3.490,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia - UAMA-AH978 - bež prsluk am za psePrsluk za pse i am u jednomMetalna kopča za povodacPamučna ojačanja na rubovima za bolji komfor psa50% pamuk, 50% poliester uz 100% pamučne rubovePremijum proizvod sa metalnim amblemomOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejsk..
3.890,00 RSD
Proizvođač: Puppia Model: Urban Pets
Puppia - UAMA-AH978 - crni prsluk am za psePrsluk za pse i am u jednomMetalna kopča za povodacPamučna ojačanja na rubovima za bolji komfor psa50% pamuk, 50% poliester uz 100% pamučne rubovePremijum proizvod sa metalnim amblemomOprema za pse PUPPIA, amovi za pse. Jedinstven i originalni dizajn korejs..
3.890,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 38 (4 stranica)

Puppia amovi predstavljaju inovativni proizvod korejskog proizvođača. Izrađeni su tako da posebno pogoduju psima manjih rasa kojima klasične ogrlice ne odgovaraju zbog specifične fizionomije.


Puppia proizvodi su jedinstveni, jer su dizajnirani tako da ne opterećuju vrat psa, već da se pritisak ravnomerno raspoređuje na grudi psa većom površinom. Rasama kao što su mops, franciski buldog ili čivava ne pogoduje vezivanje oko vrata, jer usled jačeg natezanja mogu imati problem kako sa disanjem tako i sa očnim jabučicama. Upravo zbog toga PUPPIA je dizajnirama specijalne amove koji će u potpunosti otkloniti štetni rizik po Vašeg psa, a šetnju učiniti zadovoljstvom i za Vas i za Vašeg ljubimca. Svi PUPPIA amovi izrađeni su uz maksimalno obraćanje pažnje na najsitnije detalje, korišćeni su najkvalitetniji materijali. Veliki izbor dezena i različitih modela omogućiće Vam da odaberete am koji najviše pogoduje karakteru baš Vašeg ljubimca, a uz PUPPIA kvalitet bićete sigurni da će Vaša kuca novi am nositi više sezona.


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.