Urban Pets Online
Vaša korpa

Acana hrana za mačke CAT Bountiful Catch 1.8kg

Acana hrana za mačke CAT Bountiful Catch 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Bountiful Catch 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Bountiful Catch 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Bountiful Catch 1.8kg
Acana hrana za mačke CAT Bountiful Catch 1.8kg
3.890,00 RSD (2.161,11 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 1.80kg
  • Šifra: 3804
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.
Naša hrana za mačke ACANA® Bontiful Caatch pažljivo je komcipirana i zamišljeno prateći naše recepte i kvalitetne sastojke od početka do kraja. Nahranite svoju mačku hranom prepunom kvalitetnih životinjskih sastojaka. Recept ACANA® Bountiful Catch obiluje 65% * kvalitetnim životinjskim sastojcima poput lososa, divljeg ulova, soma i cele haringe, isporučene sirove u svom najnehranjivijem obliku. U našoj kuhinji se nikad ne dodaju veštačke boje, arome ili konzervansi.
Naši vrhunski sastojci potiču od grupe farmera, stočara i ribara koje poznajemo i kojima verujemo već decenijama, a svakoj seriji pristupamo s nenadmašnom posvećenošću sigurnosti i kvalitetu u našoj nagrađivanoj kuhinji u Kentakiju. Rezultat je bogata proteinima, hranljiva i ukusna hrana za mačke koja će im pomoći da žive zdrav i srećan život.

Sastav: Losos, brašno od lososa, soma, ovsena kaša, ceo grašak, soma ulje, cela zelena sočiva, cela haringa, cela leblebija, som, prirodni ukus lososa, sočiva, suncokretovo ulje, kalifornijska pastrmka, lososovo ulje, cele brusnice, sušena alga, holin hlorid, cinkov proteinat, mešani tokoferoli (konzervans), dodatak vitamina E, taurin, dodatak vitaminu D3, vitamin A acetat, L-karnitin, DL-metionin, bakarni proteinat, niacin, tiamin mononitrat, riboflavin, kalcijum pantotenat, piridoksin hidrohlorid, folna kiselina, dodatak vitamina B12, biotin, askorbinska kiselina (vitamin C), limunska kiselina (konzervans), ekstrakt ruzmarina, sušeni proizvod fermentacije Lactobacillus acidophilus, sušeni proizvod fermentacije Bifidobacterium animalis, sušeni proizvod fermentacije Lactobacillus casei.

ACANA hrana za kućne ljubimce uvek nadilazi prvi sastojak nabavkom visokokvalitetnih sastojaka, poput životinjskih proteina, iz sveže ili sirove slobodne piletine*, ćuretine, prepelice, mesa uzgojenog na ranču, ulovljene ribe ili ribe koja se održivo uzgaja i jaja bez kaveza . Naši recepti su takođe uravnoteženi sa voćem, povrćem i biljnim namirnicama kako bi vaš ljubimac bio zdrav, srećan i jak. Naša prva dva sastojka su uvek iz kvalitetnih životinjskih izvora. Naši recepti su uravnoteženi tako da uključuju sveže ili sirove*, životinjske sastojke bogate proteinima i celo povrće, voće i biljne proizvode.

NAŠA NAGRADNA KUHINJA
Naša najsavremenija kuhinja koristi sistem Track-and-Trace kako bi osigurala sigurnost, kvalitet i transparentnost.

TRACK-AND-TRACE
Praćenje i praćenje znači da beležimo i pratimo svaki korak našeg procesa, od trenutka kada naši sastojci napuste dobavljače, pa do ulaska u naše recepte, kako bismo osigurali sigurnost i kvalitet.

NAŠA OBAVEZA U SIGURNOST
Naši sistemi bezbednosti hrane obezbeđuju hranu vašeg ljubimca najvišeg kvaliteta. Naše procedure ispitivanja počinju od trenutka ulaska sastojaka u naše kuhinje i nastavljaju se do pakovanja tako da je hrana vašeg ljubimca najbolja.

Imajte na umu da prikazane informacije o proizvodu pružaju proizvođači, dobavljači i druge treće strane i da ih Petco ne verifikuje nezavisno. Ovde se u potpunosti odričete odgovornosti.

Naša ACANA hrana za pse uvek nadilazi prvi sastojak, pažljivo smišljajući naše recepte od početka do kraja. Vašem rastućem štenetu su potrebni proteini i masti iz kvalitetnih životinjskih proteina kako bi podržali njihov razvoj. ACANA Puppi & Junior je izbalansirana sa 60%* kvalitetnim životinjskim sastojcima poput piletine i ćuretine, jaja bez kaveza i 40%+ voća, povrća i biljnih vrsta poput cele bundeve. Veštačke boje, arome ili konzervansi se nikada ne dodaju u našu kuhinju. Naši vrhunski sastojci potiču od odabrane grupe poljoprivrednika, stočara i ribara koje poznajemo i kojima verujemo decenijama, a svakoj seriji pristupamo sa neprevaziđenom posvećenošću bezbednosti i kvalitetu u našoj nagrađivanoj kuhinji u Kentakiju. Rezultat je hranljiva i ukusna hrana za pse bogata proteinima koja im pomaže da žive zdrav, srećan život. *približno i izvedeno iz neobrađenog stanja sastojaka. Dodajemo i vitamine, minerale, prirodne konzervanse i probiotike.

- Prva dva sastojka su sveža ili sirova piletina i ćuretina; gust hranljivih materija i bogat proteinima. Naši sveži sastojci koriste rashlađivanje kao jedini način očuvanja, a naši sirovi sastojci su zamrznuti na najvećoj svežini
- Uključuje sveže povrće i voće, poput cele bundeve, zelenila, jabuka i krušaka
- Bez žitarica bez dodavanja soje, kukuruza, pšenice ili tapioke
- Preliveno liofilizovanom pilećom jetrom za izvrstan ukus za kojim će vaš pas poželeti


Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.