Urban Pets Online
Vaša korpa

Specific veterinarska dijeta za pse - Digestive Support 6x300g

Specific veterinarska dijeta za pse - Digestive Support 6x300g
POPULARNO
Specific veterinarska dijeta za pse - Digestive Support 6x300g
1.860,00 RSD (1.033,33 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 1.80kg
  • Šifra: 12029
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Specific veterinarska dijeta za pse - Digestive Support - Za odrasle pse koji pate od digestivnih problema. Ako vaš pas više voli vlažnu hranu ili ako ne pije dovoljno vode, ovo je vlažna hrana pogodna za pse sa probavnim problemima. Lako svarljiva hrana sa visokim nivoom vitamina i minerala za pomoć psima koji pate od digestivnih problema poput dijareje, povraćanja, mirisa gasova.

Napravljena je od lako svarljivih sastojaka i malog sadržaja vlakana da bi se povećala svarljivost i povećala apsorpcija hranljivih sastojaka.

  • Visok sadržaj minerala i vitamina rastvorljivih u mastima kako bi nadoknadio smanjenu apsorpciju i nadoknadio gubitke od povraćanja.
  • Dodati beta glukani iz kvasca za podršku imunološkom sistemu.
  • MOS (manan-oligo-saharidi) vezuju se za problematične crevne bakterije, sprečavajući ih da se prikače za crevni zid.
  • Zeolit apsorbuje toksične komponente u crevima, poboljšavajući zdravlje creva.
  • Sadrži ekstrakt juke za smanjenje neprijatnih gasova.


Sastojci: Pirinač, jaja u prahu, riblje brašno, kukuruz, pulpa repe, minerali (uključujući zeolit), dekstroza, svinjska mast, hidrolizat životinjskih proteina, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), riblje ulje, metionin, antarktički kril, kvasac (uključujući izvori ß-1,3 / 1,6-glukana i manan-oligo-saharidi), frukto-oligo-saharidi, ljuska psillium, ksilo-oligo-saharidi, Iucca prah, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).


SPECIFIC veterinarske dijete bogate su omega-3 masnim kiselinama iz održivih izvora.

Verujemo da je omega-3 jedan od najvažnijih i najvrednijih nutrijenata. Omega-3 podržava zdravu kožu; pomaže u održavanju gipkih zglobova; podržava razvoj mozga i očiju; jača imunološki sistem i promoviše dobro zdravlje srca.

SPECIFIC veterinarske dijete za ishranu proizvodi Dechra - veterinarska zdravstvena kompanija. Kao stručnjaci za zdravstvenu zaštitu životinja, razumemo kako da napravimo hranu sa odgovarajućim nutritivnim profilom - bilo da je to hrana u životnoj fazi za zdrave pse i mačke različite starosti ili hrana dizajnirana da obezbedi nutritivnu podršku tokom perioda lošeg zdravlja.

Kao farmaceutski posao, svemu što radimo pristupamo s pažnjom i pažnjom prema detaljima, a ni naša SPECIFIC veterinarska hrana nije izuzetak. Svi proizvodi su rigorozno testirani pre lansiranja i proizvedeni su sa velikom preciznošću pomoću proizvodnje po fiksnoj formuli, kako bi bili sigurni da uvek sadrže tačno odgovarajuće nivoe hranljivih materija.

SPECIFIC brend je privržen filozofiji ekološki održivog razvoja. Promene ambalaže urađene 2018. i 2020. smanjile su potrošnju plastike za 42 tone godišnje, a 2020. godine lansirali smo organsku suvu ishranu u recikliranim kesama - jednoj od prvih suvih hrana za kućne ljubimce u ambalaži koja se može reciklirati. Zalažemo se da sva naša hrana bude u ambalaži koja se može reciklirati do 2023

Naša kartonska ambalaža je FSC sertifikovana.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.