Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije Hrana za reptile

Proizvođač: Nutripet Model: Urban Pets
Opis: Turtle sticks je visokokvalitetna hrana za akvarijumske kornjače. Koristi se za ishranu svih vrsta kornjača. Hrana je lako svarljiva i svojim nutritivnim vrednostima zadovoljiće dnevne potrebe vaših kornjača.Sastav: Sirovinski sastav: riblje brašno, brašno račića, Torula kvasac, soji..
130,00 RSD (1.300,00 RSD/kg)
Proizvođač: Padovan Model: Urban Pets
Padovan GAMMARUS Hrana za vodene kornjačeSastav: sušeni slatkovodni škampi...
320,00 RSD (3.200,00 RSD/kg)
Proizvođač: Tetra Model: Urban Pets
Hrana za mlade kornjače i druge vodene reptileU vidu malih i mekanih štapićaSadrži sve bitne hranljive materijeSa visokim sadržajem lako svarljivih proteinaZa zdravo formiranje ljuske i sanažan rast kostijuPakovanje: 100ml..
350,00 RSD (3.500,00 RSD/kg)
Proizvođač: Tetra Model: Urban Pets
Plutajuća  hrana za vodene kornjače, daždevanjaka i žabe. Obogaćena vitaminima i kalcijumom ReptoMin je bogata proteinima i naučno formulisana hrana..
360,00 RSD (3.600,00 RSD/kg)
Stranica 1 do 12 od 14 (2 stranica)
U internet prodavnici URBAN PETS možete naći širok spektar proizvoda iz kategorije Hrana za reptile. Besplatna isporuka za porudžbine vrednosti veće od 3000 din i težine do 30kg. Sve proizvode možete i lično preuzeti u našim maloprodajama!
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.