Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi iz kategorije VETERINARSKA APOTEKA

Proizvođač: Pour Vous Model: Urban Pets
Antiseptični rastvor u spreju za pse i mačke, koji se koristi za negu oštećene kože sadrži 4% hlorheksidin diglukonata koji ispoljava antimikrobni efekat protiv najčešćih uzročnika infekcija kože pasa i mačaka. Sprej povoljno deluje kod bakterijskih i gljivičnih dermatitisa usled snažnog antibakteri..
890,00 RSD
Proizvođač: Candioli Model: Urban Pets
Candioli Diclorex® FoamHigijenska i zaštitna dermatološka pena za pse i mačke.Dermatološka pena se kao pomoćno sredstvo koristi u terapiji raznih bolesti (nastalih zbog alergija, bakterija, parazita, gljivica, grebanja i slično).Inovativni sastojci poboljšavaju dubinsko čišćenje i higijenizaciju kož..
1.390,00 RSD
Proizvođač: Candioli Model: Urban Pets
Candioli actea® Oto, kapi za uši za pse i mačke, 15 mlCandioli actea® OTO, kapi za uši s LAS™ formulomKapi za uši protiv stvaranja ušnog voska, umirujuće i higijenske - za pse i mačke.Šta je LAS™?To je patentirana mešavina prirodnih molekula koja učinkovito kontoliše upale, svrbež, preteran rast bak..
1.390,00 RSD
Proizvođač: Candioli Model: Urban Pets
Candioli Hexia, sadrži ulje konopljeDodatak ishrani za pse i mačke u obliku tableta. Sadrži ulje konoplje (bez THC-a) - sa prirodnim derivatima konoplje (terpeni, kanabinoidi itd.). Ulje konoplje sadržano u Hexia-i doprinosi fiziološkom održavanju senzornih funkcija.Sadrži Casperome® - eks..
3.290,00 RSD
Proizvođač: Domes Pharma Model: Urban Pets
Okril je rastvor za oči čija je formulacija posebno proučavana kako bi se omogućilo čišćenje oka i periokularne regije životinja.Ovaj proizvod se koristi kod mačaka, pasa, kao i kod konja, ptica, glodara i gmizavaca. Njegov pH identičan pH vrednosti suza obezbeđuje odličnu toleranciju. Ovo rešenje..
1.090,00 RSD
Proizvođač: Aventix Model: Urban Pets
Jedinstveno rešenje za čišćenje koje omogućava nežno, umirujuće i veoma efikasno čišćenje očiju bez pribegavanja iritantnoj bornoj kiselini ili izbeljivaču.Optikcare® Sredstvo za čišćenje očiju pomaže u uklanjanju očnih sekreta, lepljive sluzi, korastih ostataka i iritansa kao što su polen, amb..
990,00 RSD
Proizvođač: VetExpert Model: Urban Pets
Tonik za tretman regije oko ociju kod pasa i macaka.Neutralan pH, antibakterijski i antipigmentirajuci...
890,00 RSD
Proizvođač: VetExpert Model: Urban Pets
Hepatiale Forte za pse velikih rasa se preporučuje za podršku radu jetre u slučaju sumnje na poremećaje jetre.Hepatiale Forte Large Breed kombinuje dejstvo fosfolipida i ornitina.Podržava regeneraciju i pravilno funkcionisanje organa.Podržava zaštitu ćelija jetre.Podržava transformaciju proteinski..
1.790,00 RSD
Proizvođač: VetExpert Model: Urban Pets
Hepatiale Forte za pse i mačke se preporučuje za podršku radu jetre u slučaju sumnje na poremećaje jetre.Hepatiale Forte Small Breed & Cats kombinuje dejstvo fosfolipida i ornitinaPodržava regeneraciju i pravilno funkcionisanje organa.Podržava zaštitu ćelija jetrePodržava transformaciju protei..
1.690,00 RSD
Proizvođač: VetExpert Model: Urban Pets
Za podrsku zivotinjama nakon operacija, povreda, ishemija, pareza,diskopatija i za starije ljubimce.Doziranje: 1 kapsula na 10 kg ..
1.690,00 RSD
Proizvođač: Virbac Model: Urban Pets
Feluro - Jedinstvena mešavina prirodnih sastojaka u vidu lakog za davanje tečnog rastvora za očuvanje zdravog urinarnog trakta mačaka. Dostupno u pakovanju od 60 mL..
2.490,00 RSD
Proizvođač: Virbac Model: Urban Pets
Pronefra - Jedinstvena visoko-palatabilna tečna suspenzija za podršku normalne funkcije i zdravlja bubrega mačaka i pasa. Dostupno u pakovanju od 60 ml i 180 ml...
4.990,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 16 (2 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.