Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Bayer

Bayer ADVANTAGE spot-on ampula za mačke 1kom
Top proizvod Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
ADVANTAGE® (Bayer) - Spot-on ampula protiv parazita za mačke i kunićeAdvantage® Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, imidakloprido za male mačke i kuniće kućne ljubimce do 4kg - Advantage® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za velike mačke i kuniće kućne ljubimce preko 4kg ..
890,00 RSD
Bayer ADVANTIX spot-on ampula za pse 1kom
Top proizvod Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Advantix Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i permetrina o za pse preko do 4 kg - Advantix® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za pse od 4 do10 kg - Advantix® 100 mg (1,0 ml) Spot-ono za pse od 10 do 25 kg - Advantix® 250 mg (2,5 ml) Spot-ono za ..
1.190,00 RSD
Bayer ADVOCATE spot-on ampula za mačke 1kom Bayer ADVOCATE spot-on ampula za mačke 1kom
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Bayer ADVOCATE spot-on preparat za nakapavanje za mačkeTečnost za nakapavanje na kožu, antiparazitik,  endektocid, kombinacija imidakloprida i moksidektinaKoristi se za: suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes..
1.590,00 RSD
Bayer ADVOCATE spot-on ampula za pse 1kom Bayer ADVOCATE spot-on ampula za pse 1kom
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Advocate za pse koristi se za:suzbijanje i profilaksu infestacije psa buhama (Ctenocephalides felis/canis); suzbijanje pasje pauši (Trichodectes canis), suzbijanje ušnih šugaraca (Otodectes cynotis), sarkoptes šuge (Sarcoptes scabiei var. canis) i demodikoze (Demodex canis)sprečavanje invazije s&nbs..
1.890,00 RSD
Bayer Drontal Cat tableta za mačke 1kom
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL CAT su tablete za izbacivanje cervnih parazita kod maca.Koristi se za infekcije cestodama i nematodama. Nije za mačiće mlađe od tri nedelje i na daje se gravidnim macama. Dozira se prema tabeli navedenoj u uputstvu za korišćenje. Aktivne supstance:Prazikvantel 20 mg Pirantel-embonat 230 mgPo..
570,00 RSD
Bayer DRONTAL Puppy sirup za štence 50ml
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL® Puppy 50ml - sirup za štence i mlade psePeroralna suspenzija, anthelmintik, pirantel embonat, febantelIndikacijeDrontal® Puppy Primenjuje se za dehelmintizaciju štenadi i mladih pasa od: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpisNačin p..
3.590,00 RSD
Bayer DRONTAL tableta za pse 1kom
POPULARNO Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL®za psetablete, anthelmintik, antiprotozoik, febantel, pirantel, prazikvantelIndikacijeDrontal® primenjuje se za suzbijanje glista, pantljičara i crevnih bičara:-crevnih glista ( Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis)-pantljičara (Ec..
380,00 RSD
Bayer FORESTO ogrlica za pse i mačke Bayer FORESTO ogrlica za pse i mačke
POPULARNO Top proizvod Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
FORESTO® - ogrlica protiv buva i krpelja FORESTO je antiparazitska vodootporna ogrlica bez mirisa!FORESTO eliminiše krpelje, buve i vaši i odbija krpeljeFORESTO je praktičan način da osigurate kontinuiranu zaštitu:Neprekidno izlučivanje niskih doza aktivnih supstanci osigurava kontinuiranu..
4.490,00 RSD
Bayer KILTIX L ogrlica za velike pse 70cm
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
KILTIX (proizvođač BAYER) - ogrlica protiv buva i krpelja za pse Kiltix za velike pse sa obimom vrata do 70 cm IndikacijeKiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije. - Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocephal..
3.790,00 RSD
Bayer KILTIX M ogrlica za srednje pse 53cm
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
KILTIX (proizvođač BAYER) - ogrlica protiv buva i krpelja za pse Kiltix za srednje velike pse sa obimom vrata do 53 cm IndikacijeKiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije. - Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocep..
3.490,00 RSD
Bayer KILTIX S ogrlica za male pse 38cm
Samo u apoteci!
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
KILTIX (proizvođač BAYER) - ogrlica protiv buva i krpelja za pseZa male pse sa obimom vrata do 38 cmIndikacijeKiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije. - Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocephalides felis)..
3.290,00 RSD
Stranica 1 do 11 od 11 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.