Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Bayer

Bayer ADVANTAGE spot-on ampula za mačke
Top proizvod
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
ADVANTAGE® (Bayer) - Spot-on ampula protiv parazita za mačke i kunićeAdvantage® Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, imidakloprido za male mačke i kuniće kućne ljubimce do 4kg - Advantage® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za velike mačke i kuniće kućne ljubimce preko 4kg ..
690,00 RSD
Bayer ADVANTIX spot-on ampula za pse
Top proizvod
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Advantix Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i permetrina o za pse preko do 4 kg - Advantix® 40 mg (0,4 ml) Spot-ono za pse od 4 do10 kg - Advantix® 100 mg (1,0 ml) Spot-ono za pse od 10 do 25 kg - Advantix® 250 mg (2,5 ml) Spot-ono za ..
790,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Advocate za pse koristi se za:suzbijanje i profilaksu infestacije psa buhama (Ctenocephalides felis/canis); suzbijanje pasje pauši (Trichodectes canis), suzbijanje ušnih šugaraca (Otodectes cynotis), sarkoptes šuge (Sarcoptes scabiei var. canis) i demodikoze (Demodex canis)sprečavanje invazije s&nbs..
1.490,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
Bayer ADVOCATE spot-on preparat za nakapavanje za mačkeTečnost za nakapavanje na kožu, antiparazitik,  endektocid, kombinacija imidakloprida i moksidektinaKoristi se za: suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes..
1.190,00 RSD
Bayer DRONTAL
POPULARNO
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL®za psetablete, anthelmintik, antiprotozoik, febantel, pirantel, prazikvantelIndikacijeDrontal® primenjuje se za suzbijanje glista, pantljičara i crevnih bičara:-crevnih glista ( Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis)-pantljičara (Ec..
250,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL CAT su tablete za izbacivanje cervnih parazita kod maca.Koristi se za infekcije cestodama i nematodama. Nije za mačiće mlađe od tri nedelje i na daje se gravidnim macama. Dozira se prema tabeli navedenoj u uputstvu za korišćenje. Aktivne supstance:Prazikvantel 20 mg Pirantel-embonat 230 mgPo..
390,00 RSD
Bayer DRONTAL Puppy 50ml - sirup za štence
Nema na stanju
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
DRONTAL® Puppy 50ml - sirup za štence i mlade psePeroralna suspenzija, anthelmintik, pirantel embonat, febantelIndikacijeDrontal® Puppy Primenjuje se za dehelmintizaciju štenadi i mladih pasa od: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpisNačin p..
2.650,00 RSD
FORESTO (Bayer) ogrlica FORESTO (Bayer) ogrlica
POPULARNO Top proizvod
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
FORESTO® - ogrlica protiv buva i krpelja FORESTO je antiparazitska vodootporna ogrlica bez mirisa!FORESTO eliminiše krpelje, buve i vaši i odbija krpeljeFORESTO je praktičan način da osigurate kontinuiranu zaštitu:Neprekidno izlučivanje niskih doza aktivnih supstanci osigurava kontinuiranu..
3.290,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
KILTIX (proizvođač BAYER) - ogrlica protiv buva i krpelja za pseZa male pse sa obimom vrata do 38 cmIndikacijeKiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije. - Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocephalides felis)..
2.090,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
KILTIX (proizvođač BAYER) - ogrlica protiv buva i krpelja za pse Kiltix za srednje velike pse sa obimom vrata do 53 cm IndikacijeKiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije. - Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocep..
2.290,00 RSD
Proizvođač: Bayer Model: Urban Pets
KILTIX (proizvođač BAYER) - ogrlica protiv buva i krpelja za pse Kiltix za velike pse sa obimom vrata do 70 cm IndikacijeKiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije. - Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocephal..
2.490,00 RSD
Stranica 1 do 11 od 11 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.