Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Beaphar

Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
Beaphar Calming SPOT ON dog ‐ Ampule za oslobadjanje stresa kod pasaCalming SPOT ON dog ‐ Prirodno i efikasno smiruje i smanjuje problematično ponašanje kod pasa svih rasa i starosnih grupa. Sadrži ekstrakt Valerijane, jedna aplikacija će umiriti vašeg psa do jedne nedelje. Beaphar smirujuće am..
690,00 RSD
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
NO LOVE SPRAY – Neutrališe mirise ženki u polnom žaru.Ne utiče na hormonski ciklus i uzgojne kapacitete ženki. Upotreba NO LOVE spreja ne znači da vlasnik treba da ignoriše neželjene reakcije mužjaka na njihove ženke.Uputstvo: Naprskati sprej od prvog dana polnog žara na pozadinu ženke. Ako ženka tr..
830,00 RSD
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
Beaphar Puppy trainer ‐ Sredstvo za odvikavanje i obuku štenaca i pasa, 20mlKLJUČNE PREDNOSTI Pomaže u obuci mladih štenaca. Može se koristiti kao odlična nagrada za vašeg psa. Jedinstven miris psi brzo osete.Puppy trainer ‐ Beaphar odličan je za štence koji će pomoći u odvikavanju od navika po..
890,00 RSD
Proizvođač: Beaphar Model: Urban Pets
Beaphar Tear stain remover ‐ Sredstvo za uklanjanje fleka oko očiju pasa i mačaka 50mlKLJUČNE PREDNOSTI Pomaže u sprečavanju iritacije i bolova oko očiju pasa i mačaka. Smanjuje promenu boje oko očiju i stavaranja suza oko očiju.Psi i mačke tokom vremena imaju tendenciju nakupljanja prljavštine i mr..
690,00 RSD
Stranica 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.