Dostupne opcije
Vaša korpa

Krka

Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Fypryst Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu na bazi fipronilaJedna pipeta za mačke - Fypryst ® 50 mg (0,5 ml) Spot-onPreparat se koristi za:Suzbijanje i sprečavanje infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)Suzbijanje i sprečavanje infestacije mačaka krpeljima (Rhipicephalus spp., Dermac..
350,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Fypryst preparat se nanosi direktno na kožu na među-lopatičnom području. Treba držati pipetu uspravno, zavrnuti i otklopiti vrh pipete. Zatim treba okrenuti kapicu naopako i prisloniti njen drugi kraj na vrh pipete. Prstima jedne ruke treba razmaknuti dlaku između lopatica životinje, tako da se vidi..
420,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
FYPRYST je baziran na fiprinilu. Fipronil je insekticid/akaricid koji spada u grupu fenilpirazola. On deluje na insekte putem interakcije sa ligandima iz kanala hlorida, naročito sa onima koje reguliše neurotransmiter gamaaminobuterna kiselina (GABA) i na taj način se blokira presinaptički i postsi..
590,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
FYPRYST COMBO se koristi kod infestacije buvama, samostalne ili udružene sa infestacijom krpeljima i/ili pavašima.Eliminacija buva (Ctenocephalides spp.). Efikasnost insekticida protiv novih infestacija sa odraslim buvama traje 8 nedelja. Prevencija razmnožavanja buva inhibicijom razvoja jaja (ovic..
690,00 RSD
Milprazon tablete
POPULARNO
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Milprazon (KRKA) tablete se koriste za tretiranje pasa kod mešovitih infekcija odraslim cestodama i nematodama. Koristi se za prevenciju bolesti srčanog crva i kod pojave očnog crva. Obavezna je konsultacija sa veterinarom pre početka upotrebe leka. • Jedna tableta Milprazona za velike pse sadrži 25..
150,00 RSD
Stranica 1 do 5 od 5 (1 stranica)