Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Krka

Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Dehinel Cat se koristi za lečenje mešovitih infestacija valjkastim i pljosnatim crvima kod mačaka prouzrokovanih: - odraslim stadijumima askarida: Toxocara cati (syn. mystax) - odraslim stadijumima ankilostomatida: Ancylostoma tubaeforme, Ancylostoma braziliense - pantljičarama: Echinococcus multilo..
250,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Dehinel se koristi za prevenciju i lečenje mešovitih parazitskih infekcija digestivnog trakta pasa prouzrokovanih sledećim parazitima:Nematode Askaride: Toxocara canis, Toxascaris leoninaAnkilostomatide: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninumBičasti crvi: Trichuris vulpis CestodePantljičare: Ec..
70,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Enroxil Flavour 50 mg se upotrebljava kod pasa u lečenju bakterijskih infekcija digestivnog, respiratornog i urogenitalnog trakta, kože, sekundarnih infekcija rana i otitisa externa kada kliničko iskustvo, po mogućnosti podržano antibiogramom, ukazuje na enrofloksacin kao lek izbora. Enroxil Flavour..
90,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Fypryst Spot-on - Rastvor za nakapavanje na kožu na bazi fipronilaJedna pipeta za mačke - Fypryst ® 50 mg (0,5 ml) Spot-onPreparat se koristi za:Suzbijanje i sprečavanje infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis)Suzbijanje i sprečavanje infestacije mačaka krpeljima (Rhipicephalus spp., Dermac..
360,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Fypryst preparat se nanosi direktno na kožu na među-lopatičnom području. Treba držati pipetu uspravno, zavrnuti i otklopiti vrh pipete. Zatim treba okrenuti kapicu naopako i prisloniti njen drugi kraj na vrh pipete. Prstima jedne ruke treba razmaknuti dlaku između lopatica životinje, tako da se vidi..
430,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
FYPRYST je baziran na fiprinilu. Fipronil je insekticid/akaricid koji spada u grupu fenilpirazola. On deluje na insekte putem interakcije sa ligandima iz kanala hlorida, naročito sa onima koje reguliše neurotransmiter gamaaminobuterna kiselina (GABA) i na taj način se blokira presinaptički i postsi..
610,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
FYPRYST COMBO se koristi kod infestacije buvama, samostalne ili udružene sa infestacijom krpeljima i/ili pavašima.Eliminacija buva (Ctenocephalides spp.). Efikasnost insekticida protiv novih infestacija sa odraslim buvama traje 8 nedelja. Prevencija razmnožavanja buva inhibicijom razvoja jaja (ovic..
710,00 RSD
Milprazon tablete
POPULARNO
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Milprazon (KRKA) tablete se koriste za tretiranje pasa kod mešovitih infekcija odraslim cestodama i nematodama. Koristi se za prevenciju bolesti srčanog crva i kod pojave očnog crva. Obavezna je konsultacija sa veterinarom pre početka upotrebe leka. • Jedna tableta Milprazona za velike pse sadrži 25..
160,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Otoxolan® marbofloksacin, klotrimazol, deksametazon, kapi za uši, suspenzija za pseFARMACEUTSKI OBLIK Kapi za uši, suspenzija. Žućkasta, opalescentna, viskozna suspenzija. KLINIČKI PODACI 4.1 Ciljne vrste životinja Psi 4.2 Indikacije Lečenje otitis externa, bakterijskog i gljivičnog porekla, izazvan..
1.290,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Otoxolan® marbofloksacin, klotrimazol, deksametazon (3mg/mL+ 10mg/mL+ 0.9mg/mL) kapi za uši, suspenzija za pseKVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV 1 mL suspenzije sadrži: Aktivne supstance: Marbofloksacin 3.00 mg Klotrimazol 10.00 mg Deksametazon (u obliku acetata) 0.90 mg Pomoćne supstance: Propil g..
2.090,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Oxicid S je namenjen brzoj dezinfekciji svih prostora u kojima borave životinje. Efikasan je u borbi protiv velikog broja virusa, bakterija i fungicida, koji mogu boraviti na površinama sa kojima vaši ljubimci svakodnevno dolaze u dodir. Lak je za korišćenje, prašak iz kesice se rastvara u 5l vode i..
250,00 RSD
Proizvođač: Krka Model: Urban Pets
Rycarfa Flavour tablete koriste se u pasa za ublažavanje znakova upale i bolova uzrokovanih akutnim i kroničnim poremećajima mišićno-koštanog sustava i degenerativnom bolesti zglobova (osteoartritis) i u poslijeoperacijskom razdoblju kao nastavak parenteralne terapije.Umanjenje zapaljenja i bolova p..
60,00 RSD
Stranica 1 do 12 od 12 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.