Urban Pets Online
Vaša korpa

Specific veterinarska dijeta za pse - Hearth & Kidney Support 7kg

Specific veterinarska dijeta za pse - Hearth & Kidney Support 7kg
Specific veterinarska dijeta za pse - Hearth & Kidney Support 7kg
6.890,00 RSD (984,29 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 7.00kg
  • Šifra: 12020
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Specific veterinarska dijeta za pse - Hearth & Kidney dizajnirana je da pruži hranljivu podršku odraslim psima sa smanjenom funkcijom srca, bubrega i / ili jetre. Visok nivo omega 3 iz ribe, smanjeni proteini i pažljivo uravnoteženi vitamini i minerali podržavaju krvni pritisak i smanjuju opterećenje bubrega.

Ova suva hrana za pse takođe je dizajnirana da pomogne u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.

Sadrži visok nivo ribljeg ulja za podršku srčanom ritmu i normalnom krvnom pritisku

  • Smanjen sadržaj proteina radi smanjenog opterećenja bubrega u kombinaciji sa proteinima visoke biološke vrednosti kako bi se osiguralo da vaš pas dobija hranljive sastojke koji su mu potrebni.
  • Visok nivo Omega-3 i ograničeni sadržaj fosfora koji podržavaju rad bubrega.
  • L-karnitin i taurin podržavaju rad srca.
  • Smanjen sadržaj soli podržaće zdrav krvni pritisak.
  • Smanjen protein, dodat kalijum citrat i alkalni urin mogu pomoći u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.
  • Upakovano u azot kako bi sačuvalo dragocena i krhka riblja ulja Omega-3.

Sastojci:

Pirinač, pšenica, kukuruz, riblje ulje, svinjska mast, jaja u prahu, antarktički kril, minerali (uključujući trikalijum citrat i zeolit), hidrolizat životinjskih proteina, proteini krompira, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), riblje brašno, kvasac, celulozni prah, taurin, metionin, L-karnitin, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).
Ne sadrži veštačke boje ili arome.


SPECIFIC veterinarske dijete bogate su omega-3 masnim kiselinama iz održivih izvora.

Verujemo da je omega-3 jedan od najvažnijih i najvrednijih nutrijenata. Omega-3 podržava zdravu kožu; pomaže u održavanju gipkih zglobova; podržava razvoj mozga i očiju; jača imunološki sistem i promoviše dobro zdravlje srca.

SPECIFIC veterinarske dijete za ishranu proizvodi Dechra - veterinarska zdravstvena kompanija. Kao stručnjaci za zdravstvenu zaštitu životinja, razumemo kako da napravimo hranu sa odgovarajućim nutritivnim profilom - bilo da je to hrana u životnoj fazi za zdrave pse i mačke različite starosti ili hrana dizajnirana da obezbedi nutritivnu podršku tokom perioda lošeg zdravlja.

Kao farmaceutski posao, svemu što radimo pristupamo s pažnjom i pažnjom prema detaljima, a ni naša SPECIFIC veterinarska hrana nije izuzetak. Svi proizvodi su rigorozno testirani pre lansiranja i proizvedeni su sa velikom preciznošću pomoću proizvodnje po fiksnoj formuli, kako bi bili sigurni da uvek sadrže tačno odgovarajuće nivoe hranljivih materija.

SPECIFIC brend je privržen filozofiji ekološki održivog razvoja. Promene ambalaže urađene 2018. i 2020. smanjile su potrošnju plastike za 42 tone godišnje, a 2020. godine lansirali smo organsku suvu ishranu u recikliranim kesama - jednoj od prvih suvih hrana za kućne ljubimce u ambalaži koja se može reciklirati. Zalažemo se da sva naša hrana bude u ambalaži koja se može reciklirati do 2023

Naša kartonska ambalaža je FSC sertifikovana.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.