Urban Pets Online
Vaša korpa

Cardisure Flavor 5 mg (100 tableta)

Cardisure Flavor 5 mg (100 tableta)
Cardisure Flavor 5 mg (100 tableta)
8.990,00 RSD
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.20kg
  • Šifra: 12063
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Moguće opcije

Za lečenje zastojne insuficijencije srca pasa koja nastaje kao posledica valvularne insuficijencije (mitralne i/ili trikuspidalne regurgitacije) ili dilatacijske kardiomiopatije.

U toku lečenja pasa kod kojih je dijagnostikovan diabetes mellitus potrebno je redovno praćenje koncentracije glukoze u krvi. Praćenje srčanih funkcija i morfologije srca životinja preporučuje se pri lečenju pimobendanom (videti poglavlje 4.6.). Tablete su aromatizovane. Da bi se izbegla slučajna ingestija, tablete čuvati van domašaja životinja.

Ne prekoračivati preporučenu dozu. Potrebno je precizno utvrditi telesnu masu psa pre početka tretmana kako bi se osiguralo tačno doziranje. Tablete se primenjuju oralnim putem, u rasponu doze od 0,2 mg do 0,6 mg pimobendana po kg telesne mase dnevno. Preporučena dnevna doza je 0,5 mg pimobendana po kg telesne mase. Dnevnu dozu treba podeliti i dati dvokratno (0,25 mg/kg t.m.), polovinu ujutro, a drugu polovinu približno 12 sati kasnije. Svaku dozu leka traba dati približno sat vremena pre hranjenja. Lek se može primeniti u kombinaciji sa diureticima, kao što je furosemid. 

Prodaja ovog proizvoda vrši se isključivo u našim veterinarskim apotekama

  • URBAN PETS - Belville, Bulevar Crvene Armije 11 - Novi Beograd - 060 72 61 487
  • URBAN PETS - Terazije, Trg Nikole Pašića 1 - Beograd - 063 592 011

Proizvod se ne šalje na adresu kupca. Konsultujte se sa veterinarom oko upotrebe.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.