Urban Pets Online
Vaša korpa

Kattovit kesica URINARY - losos 85gr

Kattovit kesica URINARY - losos 85gr
Nema na stanju
Kattovit kesica URINARY - losos 85gr
120,00 RSD (1.411,76 RSD/kg)
  • Stanje: Nema na stanju
  • Težina: 0.10kg
  • Šifra: 1344
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Kattovit Urinary vlažna hrana za mačke u vidu sosića, je hrana koja je svojom recepturom prilagođena posebnim potrebama mačaka sa oboljenjima donjih mokraćnih puteva. Takozvana bolest "feline lower urinary tract disease" (FLUTD) je čest problem kod mačaka, koja je vrlo neugodna i često dolazi i sa nastankom struvitnih kamenaca. Čak i ozbiljne posledične bolesti bubrega nisu isključene. Iz ovog razloga, ova hrana sadrži samo smanjeni udeo magnezijuma, što spušta koncentraciju ove mineralne materije u urinu i time sprečava pojavu kamnca. DL-metionin koji je sadržan u ovoj hrani, deluje zajedno sa kalcijum sulfatom kiselo i tako održava pH-vrednost urina lako kiselim (pH-vrednost 6.4). Struvitni kamenci mogu nastati i u alkalnom okruženju, tako da to dodatno zaustavlja nastanak struvitnih kamenaca. Taurin kao i ostali važni vitamini i minerali zaokružuju ovu hranu i pružaju mački uravnoteženu i potpunu ishranu. 

Sastav: Meso i životinjski nusproizvodi, riba i riblji nusproizvodi (uključujući 5% losos), povrće i biljni nusproizvodi , žitarice , minerali (0,45 % kalcijum sulfat).

Analiza: sirovi protein 9%, masti 4%, sirovi pepeo 2%, sirova vlakna 0.5%, sadržaj vlage 80%, kalcijum 0.15%, fosfor 0.12%, magnezijum 0.02%, kalijum 0.15%, natrijum 0.09%, hlorid 0.15%, sumpor 0.2%.

Napomena: preporuka trajanja hranjenja: U početku do 6 meseci. Preporučuje se da potražite savet od veterinara pre upotrebe ili pre produžavanja perioda hranjenja. Sveža voda bi uvek trebala biti dostupna. Ova hrana je dijetalna i potpuna hrana za mačke.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.