Dostupne opcije
Vaša korpa

Kattovit kesica URINARY - piletina 85gr

Kattovit kesica URINARY - piletina 85gr
Nema na stanju
Kattovit kesica URINARY - piletina 85gr
120,00 RSD
  • Stanje: Nema na stanju
  • Težina: 0.10kg

Kattovit Urinary vlažna hrana za mačke u vidu sosića, je hrana koja je svojom recepturom prilagođena posebnim potrebama mačaka sa oboljenjima donjih mokraćnih puteva. Takozvana bolest "feline lower urinary tract disease" (FLUTD) je čest problem kod mačaka, koja je vrlo neugodna i često dolazi i sa nastankom struvitnih kamenaca. Čak i ozbiljne posledične bolesti bubrega nisu isključene. Iz ovog razloga, ova hrana sadrži samo smanjeni udeo magnezijuma, što spušta koncentraciju ove mineralne materije u urinu i time sprečava pojavu kamnca. DL-metionin koji je sadržan u ovoj hrani, deluje zajedno sa kalcijum sulfatom kiselo i tako održava pH-vrednost urina lako kiselim (pH-vrednost 6.4). Struvitni kamenci mogu nastati i u alkalnom okruženju, tako da to dodatno zaustavlja nastanak struvitnih kamenaca. Taurin kao i ostali važni vitamini i minerali zaokružuju ovu hranu i pružaju mački uravnoteženu i potpunu ishranu. 

Sastav: Meso i životinjski nusproizvodi (uključujući 19 % piletine), riba i riblji nusproizvodi, povrće i biljni nusproizvodi , žitarice , minerali (0,45 % kalcijum sulfat).

Analiza: sirovi protein 9%, masti 4%, sirovi pepeo 2%, sirova vlakna 0.5%, sadržaj vlage 80%, kalcijum 0.15%, fosfor 0.12%, magnezijum 0.02%, kalijum 0.15%, natrijum 0.09%, hlorid 0.15%, sumpor 0.2%.

Napomena: preporuka trajanja hranjenja: U početku do 6 meseci. Preporučuje se da potražite savet od veterinara pre upotrebe ili pre produžavanja perioda hranjenja. Sveža voda bi uvek trebala biti dostupna. Ova hrana je dijetalna i potpuna hrana za mačke.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)