Urban Pets Online
Vaša korpa

Artroflex Strong 60 tableta

Artroflex Strong 60 tableta
Artroflex Strong 60 tableta
1.190,00 RSD
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.10kg
  • Šifra: 2853
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

ARTROFLEX STRONG tablete obnavljaju meka tkiva, hrskavice i zglobove. Tablete sadrže glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu i MSM (metilsulfonilmetan). Aktivne supstance deluju sinergistički dajući rezultate višestrukog delovanja.

ARTROFLEX STRONG tablete  pogodne su za sve rase pasa. Pomaže uspostavljanju funkcije zgloba i pokretljivosti,

ARTROFLEX STRONG tablete  deluju u očuvanju, prevenciji i lečenju bolesti mišićno-koštanog sistema kod pasa.

U situacijama u kojima Vaš pas ima problema sa kretanjem usled oštećenih ili obolelih zglobova, izazvanim trošenjem hrskavice, istegnućem tetiva ili oslabljenim ligamentima, primarni vid terapije svakako podrazumeva uzimanje tableta  Artoflex  koji u svom sastavu imaju glukozamin, hondroitin, MSM (metilsulfonilmetan) i hijalurinsku kiselinu.

Glukozamin reguliše sintezu kolagena u hrskavici i može pružiti blage protivupalne efekte. Glukozamin se najčešće konzumira u formi glukozamin-sulfata, koji je široko dostupan za redovnu primenu, sa primarnom funkcijom podsticanja oporavka zglobova kroz regeneraciju hrskavice.

Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka, što je veoma važno, jer hrskavicu ishranjuje krvotok i doprinosi njenoj većoj elastičnosti. Takođe, sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena.

MSM (metilsulfonilmetan) je važan za formiranje keratina, kolagena i elastina, koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, dlaci, noktima i koristi telu u uklanjanju toksina, uključujući akumuliranu mlečnu kiselinu. Dramatično smanjuje vreme oporavka nakon napornog vežbanja ili prekomernog rada.

Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u mnogim tkivima i tečnostima, ali obilnije u zglobnim hrskavicama i sinovijalnoj tečnosti. Hijaluronska kiselina ima važnu ulogu u normalnoj funkciji sinovijalne tečnosti, gde je delimično odgovoran za podmazivanje i viskoelastičnost sinovijalne tečnosti. Hijaluronska kiselina proizvodi antiartritične efekte preko višestrukih mehanizama koji uključuju receptore, enzime i druge metaboličke puteve

ARTROFLEX  se koristi za ublažavanje znakova upale tetiva i vezivnog tkiva, ukočenosti zglobova i bolova izazvanih spondilozom i artritisom. Preparat se može koristiti i preventivno, u skladu sa propisanim dozama.

Sastav

SASTAV100 g1 tableta (750 mg)
Glukozamin sulfat50 g375 mg
Hondroitin10 g75 mg
MSM5 g37,5 mg
Hijaluronska kiselina1,5 g11,25
Magnezijum stearat3 g22,5 mg
Ostalo30,5 g228,75 mg

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.