kontakt : 060 7261487

ROYAL CANIN hrana za pse i mačke

Royal Canin predstavlja jednu od najpopularnijih super-premijum hrana za kućne ljubimce koja je dostupna na našem tržištu.

Da li ste se ikada zapitali kako je nastala vrhunska hrana za ljubimce? Ko je zaslužan za zadovoljstvo koje smo danas u mogućnosti da pružimo svom ljubimcu?


ROYAL CANIN hrana za pse i mačke, kao i veterinarske dijete nalaze se u stalnom asortimanu URBAN PETS pet shop i veterinarske apoteke

>>> KAKO DO NAS <<<


Royal Canin Veterinary Diet

ROYAL CANIN medicnska hrana

Naime, francuski veterinar Jean Cathary 1967. godine verovao je da nepravilna ishrana uzrokuje zdravstvene probleme njegovog psa. Nakon mnogo istraživanja i truda, formulisao je najbolju hranu za ljubimce – R.Canin, koji je danas svetski lider u poboljšanju zdravlja i pravilne ishrane ljubimaca! Ljubimci svih rasa i kategorija iz preko 90 zemalja sveta, već 40 godina, uživaju mljackajući Royal Canin hranu!

hrana za pse

Hrana za pse

ROYAL CANIN hrana za pse:

Veterinarska dijeta Royal Canin Anallergenic

Veterinarska dijeta Royal Canin Anallergenic pomaže u rešavanja alergija kod pasa

ROYAL CANIN hrana za mačke:

SIZE HEALTH NUTRITION je velika paleta hrane za pse, pripremljenih da najbolje odgovaraju veličini, starosti, nivou aktivnosti i zdravstvenom stanju vašeg psa. Ekskluzivna formula hranljivih sastojaka koji podržava optimalno varenje kao i balans intestinalne flore (probiotici, FOS, MOS). Pomaže u razvoju prirodnog imuniteta zahvaljujući posebno patentiranom antioksidantnom kompleksu (lutein, taurin i vitamini C&E) kao i manan-oligosaharidima (stimulišu produkciju antitela).

Royal Canin size health nutrition

Potpuno prilagođena, kompletna hrana za vaše štene, u zavisnosti od veličine rase kojoj pripada.

  • X SMALL hrane su namenjene psima do 4kg težine
  • MINI za pse do 10kg
  • MEDIUM za pse od 11 do 25kg
  • MAXI za pse od 26 do 44kg
  • GIANT za pse preko 45 kg telesne težine.

Pored granulirane hrane (dehidrirane), Royal Canin u svojoj ponudi ima i veliki izbor konzervirane hrane kao i kesica za pse i mačke, kao i poslastice kao što je “Educ”.

 

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 3 votes
Brand Name
Royal Canin®
Product Name
Royal Canin Mini Adult 800gr
Price
RSD 880

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × two =