Da li ste se ikada zapitali kako je nastala vrhunska hrana za ljubimce? Ko je zaslužan za zadovoljstvo koje smo danas u mogućnosti da pružimo svom ljubimcu?

Royal Canin decenijama predstavlja jednu od najpopularnijih super-premijum hrana za kućne ljubimce koja je dostupna i na našem tržištu! Royal Canin pruža kompletnu ishranu za kućne ljubimce koja obezbeđuje sve hranljive sastojke neophodne za zdrav život i pravilan razvoj. Posebna pažnja usmerena je na oblik granule za pse ili mačke koja je prilagođena vilici kućnog ljubimca, kao i na svarljivost hrane koja ljubimcu pruža punu nutritivnu vrednost uzimajući u obzir starost, veličinu i uzrast psa ili mačke.
Naime, francuski veterinar Jean Cathary 1967. godine verovao je da nepravilna ishrana uzrokuje zdravstvene probleme njegovog psa. Nakon mnogo istraživanja i truda, formulisao je najbolju hranu za ljubimce – R.Canin, koji je danas svetski lider u poboljšanju zdravlja i pravilne ishrane ljubimaca! Ljubimci svih rasa i kategorija iz preko 90 zemalja sveta, već 40 godina, uživaju mljackajući našu hranu!

U našoj ponudi možete pronaći sve linije ROYAL CANIN hrane za kućne ljubimce:

Royal Canin hrana za pse:

Royal Canin hrana za mačke:


Royal Canin SIZE HEALTH NUTRITION


Velika paleta hrane za pse, pripremljenih da najbolje odgovaraju veličini, starosti, nivou aktivnosti i zdravstvenom stanju vašeg psa. Ekskluzivna formula hranljivih sastojaka koji podržava optimalno varenje kao i balans intestinalne flore (probiotici, FOS, MOS). Pomaže u razvoju prirodnog imuniteta zahvaljujući posebno patentiranom antioksidantnom kompleksu (lutein, taurin i vitamini C&E) kao i manan-oligosaharidima (stimulišu produkciju antitela).

  • X SMALL hrane su namenjene psima do 4kg težine
  • MINI za pse do 10kg
  • MEDIUM za pse od 11 do 25kg
  • MAXI za pse od 26 do 44kg
  • GIANT za pse preko 45 kg telesne težine.

Pored granulirane hrane (dehidrirane), Royal Canin u svojoj ponudi ima i veliki izbor konzervirane hrane kao i kesica za pse i mačke, kao i poslastice kao što je “Educ”.


Royal Canin BREED HEALTH NUTRITION

Posebna pažnja poklonjena je namenskoj hrani za pojedine rase pasa takozvani breed nutrition program, čime se Royal Canin dodatno približio klijentima i postao pionir u proizvodnji hrane za pse namenjene konkretnoj rasi. Specijalno proizvedene granule odgovaraju veličini i strukturi vilice određene rase, pružaju dodatnu podršku razvoju skeleta (rasama koje su sklone problemima sa kostima) podstiču pravilan rast dlake itd. Tako je razvijena specijalna hrana za bišone, džek rasel terijere, francuske buldoge, jorkširske terijere, vesti terijere, maletezere, mopsove, šnaucere, pudle, labrador i zlatne retrivere, boksere, buldoge, koker španijele, rotvajlere, doge, nemačke ovčare, jazavičare, čivave, ši-cue i druge rase pasa.

Royal Canin Veterinarske dijete

Royal Canon nudi veliki izbor prilagođenih hrana za posebne prehrambene potrebe pasa, kod dijagnostikovanih stanja poput bolesti bubrega i mokraćnog sistema, poremećaja probavnog trakta, gojaznosti, dijabetesa, problema sa zglobovima, alergijskih stanja i sl. Royal Canin veterinarske dijete dostupne su uz preporuku Vašeg veterinara. Pre kupovine veterinarske dijete posavetujte se sa veterinarom i redovno kontrolišite zdravstveno stanje Vašeg ljubimca!

Pogledajte našu kompletu ponudu Royal Canin proizvoda:

Royal Canin hrana za pse

Royal Canin veterinarske dijete za pse

Royal Canin hrana za mačke

Royal Canin veterinarske dijete za mačke