Urban Pets Online
Vaša korpa

Trovet Hypoallergenic konzerva za mačke, konjetina 200gr

Trovet Hypoallergenic konzerva za mačke, konjetina 200gr
Trovet Hypoallergenic konzerva za mačke, konjetina 200gr
330,00 RSD (1.650,00 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.20kg
  • Šifra: TROC020
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Trovet Hypoallergenic, hrana za odrasle mačke sklone alergijama, konjetina.

Hipoalergenska dijeta zasnovana na jednoj vrsti proteina i ugljenim hidratima iz jednog izvora (meso zeca i pirinač). Sprečava imunološke reakcije (alergija na hranu) ili ne-imunološke reakcije (intolerancije na hranu) kao što su probavne smetnje (dijareja, povraćanje). Prelazak na hipoalergenu ishranu pomoći će vašem ljubimcu da postepeno prestane da pati od simptoma poput svraba i sprečava sekundarne lezije kože uzrokovane grebanjem, trljanjem i grizenjem. Sadrži sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama.

Sastojci koji mogu izazvati alergijsku reakciju svedeni su na minimum u hipoalergijskim dijetama. Sve hipoalergijske dijete TROVET zasnovane su na jednom izvoru (životinjskog) proteina i jednom izvoru ugljenih hidrata i sadrže sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama. Dodavanje vitaminsko-mineralne mešavine nije potrebno. Sve varijante dijetetske hrane TROVET sa hipoalergenom hranom mogu se davati doživotno.

Uputstvo za hranjenje:
Trovet se u početku daje tokom perioda od 3-8 nedelja. Kada simptomi preosetljivosti nestanu, TROVET (meso zeca) se takođe može koristiti kao kompletna dijetalna hrana. Važno je striktno slediti uputstva za upotrebu ove dijete.


Preporučena dnevna doza: naznačeno na ambalaži

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.