Urban Pets Online
Vaša korpa

SANIMED za pse Skin/Sensitive 12.5kg

SANIMED za pse Skin/Sensitive 12.5kg
SANIMED za pse Skin/Sensitive 12.5kg
16.290,00 RSD (1.303,20 RSD/kg)
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 12.50kg
  • Šifra: 16409
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

  • Opis proizvoda: Ova hrana za kućne ljubimce podržava prirodna lekovita svojstva kože kod pasa sa problemima kože i prekomernim gubitkom dlake. Preosetljivost ili netolerancija na hranu je nepovoljna reakcija na određenu hranu. Osetljivost na hranu se javlja kada imuni sistem vašeg psa reaguje na određeni sastojak hrane. Kao odgovor na ovo, telo proizvodi supstancu "histamin". Histamin je ono što uzrokuje simptome osetljivosti, kao što su poremećaji kože i gubitak kose. Pored osetljivosti na hranu, psi mogu patiti i od intolerancije na hranu. Netolerancija na hranu se javlja kada vaš ljubimac ne može da svari određene supstance. Teško je napraviti razliku između osetljivosti na hranu i intolerancije na hranu. Oba mogu dovesti do sličnih simptoma, kao što su problemi sa kožom, kaputom i stomakom. Kada se utvrdi da vaš pas ima reakciju na jednu ili više supstanci, važno je pronaći dijetetsku hranu koja zaustavlja neželjenu reakciju. SANIMED Skin/Sensitive sadrži najmanje 5% ribljeg ulja i 0,5% ulja boražine. Molekuli proteina u ovoj hrani su znatno smanjeni u veličini, što otežava imunološkom sistemu vašeg psa da ih prepozna. Ovo sprečava pojavu neželjene reakcije osetljivosti. To znači da je ova hrana pogodna i za osetljiva creva. Starosna dob - Od 14 nedelja.

    SASTAV: Pirinač (54%), hidrolizovana riba (12%), proteini krompira, životinjska mast (perad), riblje ulje, sušena pulpa cvekle, minerali, koncentrat sojinih proteina, hidrolizovana pileća džigerica, ulje boražine, laneno ulje.

    ANALITIČKI SASTAV: Sirovi proteini 22%, sirove masti 15%, sirova vlakna 3,6%, sirovi pepeo 5,6%, vlaga 8%, kalcijum 0,8%, fosfor 0,6%, kalijum 0,6%, natrijum 0,16%, magnezijum 0,1%, linolna kiselina 1,8%, a -linolenska kiselina 0,4%, eikozapentaenska kiselina 0,5%, dokozaheksaenska kiselina 0,5%, arahidonska kiselina 0,05%, g-linolenska kiselina 0,09%.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.