Dostupne opcije
Vaša korpa

O Proizvodima - pet shop RSS Feed

30 окт NexGard i NexGard Spectra
0 825
NexGard SPECTRA – dostupno u Urban Pets veterinarskoj apoteci!NexGard SPECTRA – preparat koji istovremeno pse štiti od buva, krpelja, crevnih parazita i SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA cena • 060 7261487Mesec dana zaštite od unutrašnjih i spoljašnjih parazita (krpelja i buva) uz dejstvo i na larve SRČANOG CRVA.NexGard SPECTRA tablete za pse SVIH velič..
28 сеп KILTIX – ogrlica protiv buva i krpelja za pse
0 336
KILTIX ogrlice protiv buva i krpelja dostupne su u URBAN PETS veterinarskoj apoteci – Novi Beograd – BelvilProizvđač: BAYERKILTIX cena - 060 7261487za male pse – S (38 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!za srednje velike pse – M (53 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!za velike pse – L (70 cm) • KLIK ZA VIŠE DETALJA!Kiltix ogrlica - karakteristike:Kiltix antiparazi..
19 нов Veterinarska apoteka URBAN PETS
delimir 0 391
Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.Veterinarska apoteka Urban Pets Vam nudi:Zaštitna sredstva pr..
27 сеп ORIJEN hrana za pse
delimir 4 9249
ORIJEN hrana za pse započela je da se proizvodi u maloj regionalnoj kompaniji 1985. Sada se ORIJEN hrana za pse prodaje u više od 60 zemalja širom Sveta. Proizvođači ORIJEN hrane za pse usredsređeni su na stvaranje hrane za pse i mačke u skladu sa njihovim prilagođavanjem dijetama sa velikom količinom proteina na osnovu različitih vrsta svežeg mesa..
Stranica 1 do 4 od 4 (1 stranica)