Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Mediport

Proizvođač: Mediport Model: Urban Pets
Dodatak ishrani pasa i mačakaŠtiti i obnavlja želudačnu sluznicuSadrži prirodne sastojkePodstiče regeneraciju želudačne mukozePomaže u smanjenju probavne nelagodeNeutrališe oksidativni stresNa bazi lavlje gljive (Lion's Mane)Pakovanje: 8 tabletaGastrovet je dodatak ishrani pasa i mačaka koji pomaže ..
890,00 RSD
Proizvođač: Mediport Model: Urban Pets
COLLAR ZEN je vodootporna ogrlica za vašeg psa koja na prirodan način smanjuje probleme u ponašanju koji potiču iz stresnih situacija,.. strah od buke, vatrometa, petardi, strah od drugih pasa, strah od grmljavine, strah od vožnje automobilom …KARAKTERISTIKE PROIZVODA: Relaksacija iz prirode – ..
2.690,00 RSD
Proizvođač: Mediport Model: Urban Pets
Zen tablete su nutricionizam formulisan sa prirodnim sastojcima koji pomažu u smanjenju znakova povezanih sa stresom i anksioznošću i promovišu mirno i opušteno stanje uma kod pasa i mačaka. Pored toga, zahvaljujući svom inovativnom mehanizmu delovanja, promoviše ravnotežu osovine creva i mozga, d..
1.890,00 RSD
Stranica 1 do 3 od 3 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.