Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Mediport

Proizvođač: Mediport Model: Urban Pets
Dodatak ishrani pasa i mačakaŠtiti i obnavlja želudačnu sluznicuSadrži prirodne sastojkePodstiče regeneraciju želudačne mukozePomaže u smanjenju probavne nelagodeNeutrališe oksidativni stresNa bazi lavlje gljive (Lion's Mane)Pakovanje: 8 tabletaGastrovet je dodatak ishrani pasa i mačaka koji pomaže ..
890,00 RSD
MediCanis CaniFort 60 tableta
Nema na stanju
Proizvođač: Mediport Model: Urban Pets
CANIFORT- vitamini i minerali za pse Veterinarska formula, 60 ukusnih tableta za zdrav i snažan rast.Canifort je dodatak hrani za pse koji sadrži delikatan balans vitamina i minerala za pse svih uzrasta, veličina i rasa.ANALITIČKI SASTAV - Navedene su minimalne vrednosti po tableti (600 mg)Vl..
990,00 RSD
MediFelis ViCat 60 tableta
Nema na stanju
Proizvođač: Mediport Model: Urban Pets
ViCAT - vitamini i minerali za mačke Veterinarska formula, 60 ukusnih tableta za rast i zdrave bubrege.Kompletni vitaminsko - mineralni dodatak hrani za mačke.ANALITIČKI SASTAV - navedene su minimalne vrednosti po tableti (550 mg):Vlažnost (maks.) 4.7%, Arginin (1.8%) 10 m..
890,00 RSD
Stranica 1 do 3 od 3 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.