Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Arm & Hammer

Arm & Hammer Dental sprej za higijenu usta 118ml
Top proizvod
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Lak je za upotrebu, ostaje satima i pomaže u kontroli nakupljanja naslaga i čisti desni. Glavni sastojci su soda bikarbona i ektrakt listova zelenag čaja. Sastav: Voda, sorbitol, polisorbat 20, ukus, natrijum bikarbonat (soda bikarbona), tetranatrijum polifosfat, lizozim, proteaze, timol, hlorofilin..
990,00 RSD
Arm & Hammer mikrofiber naprstak za čišćenje zuba pasa
Nema na stanju
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Mikrofiber četkica - navlaka na prst, za čišćenje zuba pasa. Ova mekana mikrofiber četkica koja se navlači na prst je unapređenje u odnosu na gumenu navlaku za prst ili četkicu za zube. Izgrađena od antibakterijskog i antimikrobnog materijala, ova četkica je naročito efikasna za čišćenje male i oset..
590,00 RSD
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Unapređena nega zuba pasa enzimskom pastom koja sprečava nastajanje zubnih naslaga. paste za zube koja je nežna i efikasna u uklanjanju i sprečavanju nastajanja zubnog plaka. Može se koristiti za čišćenje zuba prstom ili četkicom za zube. Pomaže u sprečavanju lošeg zadaha, uz očuvanje zdravih zuba i..
990,00 RSD
Arm & Hammer tečnost za ispiranje usta kod pasa 946ml
Top proizvod
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Proizvod namenjen rešavanju problema neprijatnog zadaha i stvaranja plaka na zubima pasa. Osnovni sastojak proizvoda je soda bikarbona (natrijum bikarbonat), poznati domaći sastojak koji otklanja tamne mrlje, vraća belinu zubima i rešava i neprijatan zadah. Sastav: voda, sorbitol, polisorbat 20, nat..
1.490,00 RSD
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Trostrana četkica za zube namenjena psima. Izbeljuje zube Vašeg psa i osvežava dah. Ergonomski dizajn može da dospe do svih delova usne duplje koje je potrebno očistiti. Jednostavno za korišćenje. Nije za ljudsku upotrebu. Rok upotrebe, serijski broj, registarski broj fabrike: videti na pakovanju...
890,00 RSD
Stranica 1 do 5 od 5 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.