Urban Pets Online
Vaša korpa

ARM & HAMMER proizvodi za kućne ljubimce

ARM & HAMMER proizvodi za kućne ljubimce


Svestran i pristupačan. Nežan, ali moćan. Za generacije porodica, soda bikarbona ARM & HAMMER ™ standard je čistoće i pouzdano domaćinstvo u milionima ormara i ostava. Iz godine u godinu, soda bikarbona ARM & HAMMER ™ zaslužila je svoje mesto kao američka marka br. 1 „Pouzdana soda bikarbona“ pomažući porodicama da savladaju gotovo sve kućne zadatke, od kuvanja i čišćenja do nege kućnih ljubimaca i lične nege. Ovo se poverenje gradi na našoj posvećenosti čistoći i kvalitetu, a cene ga i današnji potrošači koji cene alternative proizvodima sa jakim hemikalijama ili onima koji mogu naštetiti životnoj sredini. Zbog toga je soda bikarbona ARM & HAMMER ™ prirodan, efikasan, ekološki prihvatljiv i ekonomičan izbor za brigu o svakoj sobi u kući. Takođe je prirodan izbor za brigu o svakom članu vaše porodice. Naši veš, stelja za mačke, paste za zube i proizvodi za ličnu negu napravljeni su od sode bikarbone ARM & HAMMER ™, isporučujući kvalitet na koji možete da računate, od brenda u koji verujete.


Arm & Hammer Dental sprej za higijenu usta 118ml
Top proizvod
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Lak je za upotrebu, ostaje satima i pomaže u kontroli nakupljanja naslaga i čisti desni. Glavni sastojci su soda bikarbona i ektrakt listova zelenag čaja. Sastav: Voda, sorbitol, polisorbat 20, ukus, natrijum bikarbonat (soda bikarbona), tetranatrijum polifosfat, lizozim, proteaze, timol, hlorofilin..
990,00 RSD
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Mikrofiber četkica - navlaka na prst, za čišćenje zuba pasa. Ova mekana mikrofiber četkica koja se navlači na prst je unapređenje u odnosu na gumenu navlaku za prst ili četkicu za zube. Izgrađena od antibakterijskog i antimikrobnog materijala, ova četkica je naročito efikasna za čišćenje male i oset..
590,00 RSD
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Unapređena nega zuba pasa enzimskom pastom koja sprečava nastajanje zubnih naslaga. paste za zube koja je nežna i efikasna u uklanjanju i sprečavanju nastajanja zubnog plaka. Može se koristiti za čišćenje zuba prstom ili četkicom za zube. Pomaže u sprečavanju lošeg zadaha, uz očuvanje zdravih zuba i..
990,00 RSD
Arm & Hammer tečnost za ispiranje usta kod pasa 946ml
Top proizvod
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Proizvod namenjen rešavanju problema neprijatnog zadaha i stvaranja plaka na zubima pasa. Osnovni sastojak proizvoda je soda bikarbona (natrijum bikarbonat), poznati domaći sastojak koji otklanja tamne mrlje, vraća belinu zubima i rešava i neprijatan zadah. Sastav: voda, sorbitol, polisorbat 20, nat..
1.490,00 RSD
Proizvođač: Arm & Hammer Model: Urban Pets
Trostrana četkica za zube namenjena psima. Izbeljuje zube Vašeg psa i osvežava dah. Ergonomski dizajn može da dospe do svih delova usne duplje koje je potrebno očistiti. Jednostavno za korišćenje. Nije za ljudsku upotrebu. Rok upotrebe, serijski broj, registarski broj fabrike: videti na pakovanju...
890,00 RSD
Stranica 1 do 5 od 5 (1 stranica)