Urban Pets Online
Vaša korpa

ANGELS' EYES Plus 75 g

ANGELS EYES Plus 75 g
Top proizvod
ANGELS' EYES Plus 75 g
5.190,00 RSD
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.10kg
  • Šifra: 1546
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Moguće opcije

ORIGINALNI PREPARAT iz Amerike

Specijalna formula za pse i mačke.

Za rase koje se linjaju i za one koje se ne linjaju. Angels Eyes - nova formula ne sadrži antibiotike, kao ni alergene (veštače boje, pšenicu, kukuruz, soju).

Aktivne supstance: brusnica, koren belog sleza, list masline i vidac - veoma ukusno!

Angels Eyes - doziranje: 

Ljubimci lakši od 6 kg • ¼ merice (pakovanje dovoljno za 5 meseci)
Ljubimci teški od 6 – 25 kg • ½ merice (pakovanje dovoljno za 2½ meseca (75 dana)
Ljubimci teži od 25 kg • 1 mericu (pakovanje dovoljno za 38 dana).

Nije ispitano na gravidnim životinjama.

Apsorpcija lekova koji se uzimaju istovremeno sa ANGELS EYES može biti usporena. Ako se stanje sa tragovima suza na dlaci ne poboljša, pitati za savet veterinara.

SAMO ZA UPOTREBU NA ŽIVOTINJAMA. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. Proizvođač: Bark A La Carte, Inc., 1457 Kite Court - Weston, FL 33327, USA

SUZNE MRLJE - OBOJENI TRAGOVI SUZA NA DLACI PASA I MAČAKA
Mnogi ljudi se pitaju zašto oči nekih pasa i mačaka preterano suze (što se zove epiphora), što dovodi do pojave obojenih mrlja na dlaci ispod očiju.

Kada je dlaka mokra od suza predstavlja idealnu podlogu za razvoj nekih bakterija i gljivica. To ne samo da nije lep prizor već može da bude veoma iritirajuće za Vašeg ljubimca. Može se takođe javiti i neprijatan miris, različitog intenziteta.
Tragovi od suza mogu biti povezani sa zdravljem ili ishranom, kao i sa genetikom. Ovde je nekoliko korisnih saveta kako da doprinesete dobrobiti vašeg ljubimca.

Vodite računa o zdravlju Vašeg ljubimca:
Odvedite ga bar dva puta godišnje na pregled kod veterinara, gde će mu proveriti stanje ušiju, zuba, desni, očiju (bakterijske ili gljivične infekcije (posebno “crveni kvasac”), kao i da li su mu suzni kanali prohodni.

Obratite pažnju i na ishranu svog ljubimca:
Veštačke boje u hrani, aditivi i konzervansi, kukuruz, pšenica i soja mogu da izazovu alergije kod pasa i mačaka. Ove alergije mogu biti uzrok pojave mrlja od suza (suzne mrlje). Takođe se kao manifrstacije alergije mogu javiti i trljanje (češanje) njuške, lizanje prednjih šapa, trešenje glavom, kao i upala uha alergijskog porekla. Minerali iz vode takođe mogu doprineti mrljama od suza. Koristite flaširanu ili filtriranu vodu, i obezbedite svom ljubimcu činiju za vodu od nerdjajućeg čelika.

Održavajte higijenu očiju svog ljubimca:
Dlake u očima mogu da izazovu irataciju i infekciju. Trepavice mogu da rastu pod neprirodnim uglom i da grebu oko. Redovno proveravajte stanje očiju Vašeg ljubimca. Takođe vodite računa i o nakupljenoj prašini, dlakama i krmeljima. Sve strane materije u oku vrlo verovatno će dovesti do pojave mrlja od suza. Perite ruke svaki put pre nego dodirnete predeo oko očiju Vašeg ljubimca. 
Kupajte ga redovno, ali vodite računa da mu šampon ne ide u oči i izazove iritaciju.

ANGELS' EYES je dostupan u URBAN PETS pet shop online prodavnici!

Link ka sajtu proizvođača ANGEL's EYES

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Verifikacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.