Pro Plan zdrava hrana za kućne ljubimce proizvedena u SAD-u. Purina se ponosi svojim 80-godišnjim iskustvom u ishrani kućnih ljubimaca. Promocija ukupnog zdravlja kućnih ljubimaca, zdravog krzna, jakog vida, dovoljno energije i vitalnosti oduvek su bili glavni fokus Pro Plan linije hrane za pse. Zahvaljujući unutrašnjem i eksternom istraživačkom timu veterinarskih stručnjaka širom sveta, svi sastojci su pažljivo odabrani, testirani i kontrolisani kako bi se napravila probavljiva i hranljiva Pro Plan hrana za pse.Šta razlikuje Pro Plan hranu za pse od hrane za pse drugih proizvođača?  • Osiguranje kvaliteta: Više od 400 naučnika i 33 profesionalaca rade na tome da osiguraju kvalitet i koriste najvišu tehnologiju za analizu svih sastojaka.

  • Održivost: Ponosan ciklusom održive hrane za kućne ljubimce, od sastojaka do operacije, od pakovanja do transporta i proizvoda koji su do kraja života, Purina želi smanjiti otpad i povećati efikasnost.

  • Sastojci: Da bi smanjili uticaj prekomernog ribolova, Purina sarađuje sa svojim dobavljačima na pronalaženju održivih izvora ribe.

  • Voda i energija: Purina Pro Plan teži da smanji troškove vode i energije. Solarna i hidroelektrana upravlja nekoliko proizvodnih postrojenja.

  • Pakovanje: Korišćeno je reciklirano pakovanje i smanjena težina i zapremina za svetlo zeleni otisak.

Pro Plan hrana za pse - pronađite savršenu mešavinu sastojaka za vašeg kućnog ljubimca

Pro Plan hrana za pse: Meso, perad ili riba visokog kvaliteta sa pirinčem za odrasle i mlade pse.


Pro Plan hrana za štence - formula za štenad i mlade pse.


Purina je jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji hrane za kućne ljubimce I njihovi proizvodi su jedni od najprodavanijih u svetu u svim kategorijama. Od hrane za pse izdvaja se super premium Purina Pro Plan hrana za pse koja po mnogima važi za jednu od najkvalitetnijih suvih hrana na tržištu. Prilagođena je psima svih uzrasta i veličina, kao i psima sa osetljivom kožom, varenjem, prekomernom težinom ili povišenim energetskim potrebama. U timu Purina Pro Plan verujemo da je za pozitivnu razliku u zdravstvenom stanju Vašeg psa potrebno stručno primeniti poslednje naučne rezultate i zaključke na ishranu koja prati Vašeg psa tokom celog njegovog života. Celokupan asortiman Purina Pro Plan hrane za pse bazira se na OPTI NUTRITION konceptu ishrane sa različitim proizvodima kojima se nude različite ciljane prednosti, a koje odgovaraju Vašem psu. 80 godina tradicije - Pro Plan hrana za pse iz Purina-e

Više od 80 godina Purina je vođena uverenjem da su kućni ljubimci i ljudi bolji zajedno. Strast prema kućnim ljubimcima prevazilazi rad na prostom unapređivanju hrane i kreće se u pravcu podizanja svesti o dobrobiti i tome šta je kućnim ljubimcima zaista potrebno. Uostalom, poznato je koliko moćna veza sa kućnim ljubimcem može biti, kao i brojni načini na koje oni mogu ojačati porodicu i približiti nas jedni drugima. Prirodni sastojci, visok kvalitet i dugogodišnja tradicija svrstavaju Purinu u sam vrh proizvođača hrane za pse i mačke u celom svetu.


Pogledajte ceo asoriman Pro Plan hrane za pse