Pedigree hrana za pse proizvođača Mars Pet Care dugo je prisutna na našem tržištu i ima svoje poklonike. U našoj ponudi Pedigree hrana za pse zauzima značajno mesto. Dostupna je kao hrana za štence i hrana za odrasle pse. Pedigree Adult mini je posebno prilagođen psima malih rasa, pre svega sastavom i oblikom granula. Sa druge strane postoje i posebne vrste Pedigree Adult hrane za pse sa ukusom govedine ili piletine, a koje uz dodatke pirinča i povrća predstavljaju korektan izbor za pse većih rasa. Posebna vrsta Pedigree Junior namenjena je štencima.


Pedigre hrana za pse sa 4 značajne karakteristike

Na osnovu dugogodisnjeg iskustva, strucnjaci za pse su utvrdili 4 univerzalne potrebe zdravog psa:

  • Dobro varenje
  • Dobra koža i krzno
  • Jak imuni sistem
  • Oralna nega

Zato je nova Pedeigree hrana za pse razvijena kako bi zadovoljila sva četiri pokazatelja zdravlja pasa. Nova Pedigree vital protection suva hrana za pse pomaže da odrzite Vašeg psa zdravim od vrha vlažnog nosića do veselog repića! 


Suva hrana za pse PEDIGREE za odrasle pse formulisana je tako da im obezbedi svu potrebnu energiju i ishranu koja im je potrebna u potpunosti. Ova hrana za pse sa ukusom piletine prepuna je B vitamina, cinka i omega-6 masnih kiselina kako bi odrasli psi održali svoj izgled. PEDIGREE suva hrana za pse takođe sadrži vodeće nivoe antioksidansa, vitamina E, koji pomažu u održavanju imunog sistema odraslih pasa. Pored toga, ova uravnotežena hrana za pse sadrži našu specijalnu mešavinu vlakana, koja pomaže promovisanju zdrave probave.  PEDIGREE hrana za odrasle pse je formulisana da zadovolji nutritivne nivoe koje su utvrdili AAFCO hranjivi sastojci za hranu za pse za održavanje.

Hranu za pse Pedigree možete poručiti preko naše internet prodavnice uz besplatnu isporuku za porudžbine vrednosti veće od 3000 din. Takođe u našoj maloprodaji nudimio Vam i Pedigree hranu za pse na razmer (od 119 din/kg) kao i veliki izbor Pedigree poslastica kao što su DentaStix, Bisrock ili Tasty Bites. Zahvaljujući dobroj saradnji sa domaćim uvoznicima u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletan asortiman proizvođača MARS PET CARE po veoma konkurentnim cenama.


Pedigree hrana za pse proizvođača Mars Pet Care

Neosporno je da kućni ljubimci zaista svet čine boljim mestom! Zato smo inspirisani da napravimo bolji svet za kućne ljubimce, svet u kojem su oni zdravi, srećni i dobrodošli.

Naših 85.000 saradnika za kućne ljubimce provode dane (a povremeno i noći!) razmišljajući o 400 miliona ljubimaca sveta i kako da poboljšaju svoj život. To uključuje sve, od njihove ishrane - preko hrane poput PEDIGREE, ali i do visokokvalitetne medicinske nege koju pružaju naše BANFIELD® bolnice za kućne ljubimce, VCA® i AniCura. Naš naučni centar Valtham Petcare takođe pokreće inovacije koje su nam potrebne za poboljšanje zdravlja kućnih ljubimaca kroz ishranu, naučna istraživanja i veterinarsku negu.