ESSENTIAL hrana za pse se sastoji od minimum 74% , pa sve do 95% svežih ili sušenih sirovina životinjskog porekla: Gressingham pačetina, Ross piletina, meso Jelena (crvenog i lopatara), britanska jagnjetina, sveža jaja, škotski losos i pastrmke iz reke Avon. ESSENTIAL hrana za pse je 100% BEZ GMO  - ne sadrži genetski modifikovane sastojke. Maksimalno 30% povrća, bobičastog voća, semena lana, voća, biljaka, vitamina i minerala. Sadrži jedinstveno visok procenat svežeg mesa/ribe/jaja u ukupnom procentu sirovina životinjskog porekla.


ESSENTIAL hrana za pse - osobine

U svakom ESSENTIAL obroku se nalazi 6 kompleta sastojaka koji pozitivno utiču na vitalnost i zdravlje psa (npr. komplet probiotika, komplet za fleksibilne i zdrave zglobove i dr.).Ponosno pripremljena u Velikoj Britaniji! Svaka vreća ESSENTIAL hrane za pse je ispunjena lokalnim sirovinama i proizvodima: 95% sirovina je uzgojeno, odraslo, ulovljeno ili ubrano u Velikoj Britaniji. Od engleskih reka do velških dolina i sve do škotskih planina i visoravni – jedinstveni sastojci kao što su: meso crvenog jelena lopatara, pastrmke iz reke Avon i mesa čuvenih Gressingham pataki čine ESSENTIAL hranu za pse veoma posebnom.


Široka paleta proizvoda i dosledna filozofija kvaliteta, bez lažnog marketinga za rezultat ima kompaniju kojoj potrošači veruju. Sve smo učinili sa željom da naša priča čini srećnim i ljubimca i vlasnika: od izbora i poručivanja najkvalitetnijih sastojaka, preko nastanka našeg s ljubavlju osmišljenog recepta zasnovanog na dokazanom BOF principu, pa do punjenja svake vreće hranom.ESSENTIAL hrana za pse - asortiman


ESSENTIAL THE BEGINNING je hrana bez žitarica namenjena ishrani štenaca i juniora koji će , kada odrastu, imati maksimum 15kg.  Svi sastojci su vrhunskog kvaliteta na koji ste navikli kada je u pitanju ESSENTIAL linija proizvoda. Hrana prati BOF koncept ishrane pasa.

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING SMALL BREEDS predstavlja jedinstven obrok pripremljen od sveže piletine i pačetine. Predviđen je za sve odrasle pse malih i patuljastih rasa. Formulisan je tako da daje podršku normalnim nivoima dnevnih aktivnosti.

ESSENTIAL ESTATE LIVING SMALL BREEDS predstavlja jedinstven obrok bez žitarica, pripremljen od više vrsta britanske jagnjetine i divljači. Predviđen je za sve pse malih i patuljastih rasa. Formulisan je tako da daje podršku normalnim nivoima aktivnosti. 

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING SMALL BREEDS predstavlja bez kompromisa obrok bez žitarica predviđen za sve odrasle pse malih i patuljastih rasa. Kako i njegovo ime sugeriše ESSENTIAL NAUTICAL LIVING SMALL BREEDS sadrži obilje svežeg lososa, pastrmke, haringe i sezonske ribe. Oblik i veličina granula su idealno prilagođeni vilicama malih i patuljastih pasa.

ESSENTIAL OLDER SMALL BREED predstavlja kompletan obrok specijalno formulisan za stare pse malih i patuljastih rasa. Pripremljen od sveže piletine i pačetine, OLDER promoviše optimalne uslove za visok kvalitet života i u poznim godinama psa. 

ESSENTIAL STAMINA SMALL BREED predstavlja jedinstven visokoenergetski obrok specijalno formulisan za pse malih i patuljastih rasa u posebno zahtevnim situacijama, pse malih i patuljastih rasa sa velikim dnevnim aktivnostima ili pse malih i patuljastih rasa u fazi intezivnog treninga i povećanja muskulature.

ESSENTIAL CONTOUR SMALL BREED predstavlja kompletan obrok, posebno sastavljen za:

  • Pse malih i patuljastih rasa sa viškom kilograma ili one koji imaju ponavljajuću sklonost ka gojenju.
  • Kastrirane ili sterilisane pse malih i patuljastih rasa, budući da ove intervencije utiču na zahteve ishrane.

ESSENTIAL hrana za pse - super premijum kvalitet po razumnoj ceni!
Jedinstven način proizvodnje


ESSENTIAL GRAIN FREE hrana je nasleđe bazirano na britanskoj tradiciji uzgoja rasnih pasa i načinu života sa psima, najfinijim sirovinama i našoj posvećenosti podizanju kvaliteta života čovekovih najboljih prijatelja koji i sa nama dele dom. Ovo je ključno za nastanak visokog standarda ishrane koji štitimo bez kompromisa.
ESSENTIAL obroci se pripremaju u skladu sa fiziolaškim potrebama pasa i mačaka. Svaki naš proizvod je uravnotežena sa minimum 74% do 95% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe (od čega je minimum 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haringe, jagnjetine, divljači i jaja ). Plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIAL se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta.
Hrana se proizvodi po prepoznatljivom vrhunskom standardu kvaliteta britanskih proizvoda, a 95% najfinijih sastojaka su engleskog, škotskog i velškog porekla.
Odvojite malo vremena i istražite sastojke naše hrane i koncepta pripreme. Vaša percepcija standarda ishrane kućnih ljubimaca suvom hranom će se u potpunosti promeniti. Pridružite nam se.

Pogledajte ceo asortiman ESSENTIAL hrane za pse