Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Macahl Animal Health

Proizvođač: Macahl Animal Health Model: Urban Pets
Oralade GI Support je spremna za upotrebu, izuzetno ukusna izotonična formula za pse i mačke, koja sadrži esencijalne elektrolite, aminokiseline i ugljene hidrate u prečišćenoj vodi. Jedinstvena formula pruža brzu podršku oralnoj rehidraciji, jednostavnu, lako apsorbujuću ishranu i prebiotike za u..
1.190,00 RSD
Proizvođač: Macahl Animal Health Model: Urban Pets
Oralade Hydrate Plus Cat - Hipotonični napitak namenjen za obnavljanje tečnosti,minerala, glukoze i hranljivih materija Oralade® Hydrate+ Cat je specijalna hipotonična formula namenjena mačkama, dizajnirana da momentalno zadovolji tečnosti, minerale, glukozu i nutriente koji su potrebni..
940,00 RSD
Proizvođač: Macahl Animal Health Model: Urban Pets
Oralade Hydrate Plus Dog - Dopunska smeša za ishranu pasa preporučuje se:Za nadoknadu tečnosti i elektrolitaKod dijareja i oporavka od bolestiKod pojačanog napora, putovanja, toplog vremenaTokom perioda bolesti i stresaTokom putovanja i perioda visokih temperaturaPre i posle vežbanja/naporaTokom pe..
1.290,00 RSD
Proizvođač: Macahl Animal Health Model: Urban Pets
Oralade RF Support - Podrška bubrežne funkcijeOralna rehidracija i ishranaOralade® RF Support je veoma ukusan, spreman za upotrebu hipoalergijski napitak koji obezbeđuje mikroenteralnu ishranu i oralnu rehidrataciju za mačke sa akutnim intestinalnim absorptivnim poremećajima i hroničnim bolestima..
990,00 RSD
Stranica 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.