Urban Pets Online
Vaša korpa

Proizvodi kompanije Dermo Guard

Proizvođač: Dermo Guard Model: Urban Pets
Medicinirani dermokozmeticki preparat koji reguliše mikrobiotu kože i krzna.Formula sa hlorheksidin glukonatom služi kao podrška lečenju bakterijskih i gljivičnih infekcija kod pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca.Sorbitol ima lekovita svojstva. Smiruje i hidrira kožu na kojoj posle nanošenja osta..
1.190,00 RSD (4.760,00 RSD/kg)
Proizvođač: Dermo Guard Model: Urban Pets
Blagi dermokozmetički rastvor koji na bezbedan način uklanja prljavšinu, cerumen i neprijatne mirise iz ušnog kanala. Ima hideatantno i umirujuće dejstvo.Služi kao podrška lečenju bakterijskih i gljivičnih infekcija spoljašnjeg ušnog kanala.Aktivni sastojci su potpuno prirodni.Borna i sirćetna kisel..
1.690,00 RSD (6.760,00 RSD/kg)
Proizvođač: Dermo Guard Model: Urban Pets
Medicinski dremokozmezčki preparat namenjen oralnojhigijeni pasa i mačaka.Otklanja loš zadah, smanjuje rizik od periodontalnih bolesti,čuva zube i desni čistm i zdravim.Hlorheksidin reguliše mikrobiotu usne duplje, smanjuje stvaranjedentalnog plaka.Nano Zinc® – nano češtice cink oksida imaju dokazan..
1.890,00 RSD (7.560,00 RSD/kg)
Stranica 1 do 3 od 3 (1 stranica)
Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.