kontakt : 060 7261487

Veterinarske dijete

U redovnoj ponudi imamo veterinarske dijete i medicinsku hranu za pse i mačke:

veterinarske dijete

Medicinska hrana koja se nalazi u našoj ponudi proizvedena je od strane najpoznatijih proizvođača u ovom segmentu. U stalnoj ponudi imamo veliki broj dijeta za najrazličitije tipove zdravstvenih potreba. Veterinarske dijete se prodaju isključivo u veterinarskoj apoteci i koriste se prema preporuci veterinara. Mogu biti dopuna propisanoj terapiji lekovima ili kao sama terapija u zavisnosti od same bolesti i potrebe. Postoje različite dijete koje tretiraju različita klinička stanja: probavne smetnje, dijabetes, mokraćno kamenje, bubrežnu insufincijenciju i dr. Medicinska hrana može se davati i preventivno za određene tipove potreba pasa i mačaka (npr. gojaznost, smetnje sa probavom, oporavak itd.)

 

Medicinska hrana

Medicinska hrana: Hill’s Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

Specifične formule suve ili vlažne hrane koje su predviđene za pse i mačke. Posebno pogodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka. Ova hrana ne sadrži nikakve lekove. Kao takva, ponekad se koristi i radi prevencije, posebno kod tretiranja gojaznosti, problema sa varenjem itd. Posebno su pogodne i često neophodne za pse ili mačke koje imaju određenih zdravstvenih problema ili su u procesu oporavka. Medicinska hrana Royal Canin

Veterinarske dijete renomiranih proizvođača:

  • Hill’s – Prescription Diet
  • Royal Canin – Veterinary Diet
  • Farmina – Vetlife
  • Oralade
  • Viyo
veterinarske dijete farmina

Farmina Vet Life veterinarske dijete

Posavetujte se sa našim veterinarima oko pravilne ishrane Vaših kućnih ljubimaca i odgovarajuće dijete tokom terapije, oporavka ili trajne upotrebe medicinske hrane. U redovnoj ponudi imamo suvu (granuliranu) medicinsku hranu kao i vlažne (konzervirane) dijete i nisko-kalorične poslastice iz programa medicinske hrane za pse koji su na specijalnom režimu ishrane.