Odeća za pse

Odeća za pse – veliki izbor i povoljne cene!

Odeća za pse

Odeća za pse veoma je bitna tokom zimskih dana posebno kada su u pitanju male rase pasa sa kratkom dlakom. Takođe, odeća je često potrebna starijim psima koji generalno imaju slabiji imunitet i manje su pokretljivi. Odeća za pse nije nepotrebni modni detalj, već vrlo često realna potreba Vašeg ljubimca!


Odeća za pse - akcija 20% popusta

Akcija traje od 21.11. do 30.11.

 


 

odeća za pse

Vlasnici pasa različito misle o oblačenju pasa. I dok su jedni totalno protiv toga i smatraju da psima nije potrebna nikakva odeća ni kao zaštita, a kamoli kao modni dodatak, pristalice odevanja reći će kako je to praktično, korisno i lepo. Međutim, nekim psima u određenim situacijama odeća je zaista potrebna: 

  • Zdravstveni razlozi kada to preporuči veterinar:
    • psi koji su ostali bez dlake
    • psi koji imaju neku povredu koja mora biti zaštićena dok se ne izleči
    • neki stariji psi kojima je oslabljena cirkulacija itd.
  • Neke pasmine pasa s kratkom dlakom u zimskim uslovima; 
  • Patuljasti psi koji ne podnose dobro hladne temperature

Pored odeće za pse, imamo i mašnice, marame i kravate za pse – koje možda nisu neophodne kao kaputići i kabanice, ali će Vašeg ljubicma učiniti još lepšim!

 

odeća za pse - majice za pse

Majice za pse – idealne za prelazni period!

Bogat asortiman i povoljne cene – veliki broj modela na stanju!

 

 

U našim prodavnicama naći ćete: najnovije modele toplih džemperića, kaputića, kabanica i nepromočivih jaknica za Vaše kućne ljubimce po super-povoljnim cenama! Na stanju imamo veliki izbor najnovijih modela odelca za pse. Posebno bismo izdvojili asortiman italijanskih brendova koje karakteriše izuzetan kvalitet i praktičnost uz povoljnu cenu. Očekuje Vas veliki izbor i asortiman u predivnom ambijentu u našoj prodavnici u Belvilu uz veoma povoljne cene. Uz stručne savete i pomoć sa naše strane sigurno ćete odabrati pravo odelce za Vašeg ljubimca.

Odelca za pse možete poručiti i iz naše Internet prodavnice!

 

 

Možete i da povedete Vašeg ljubimca da proba svoje novo odelce i da ga odmah preuzmete, jer na stanju uvek imamo preko 40 različitih modela – bez čekanja, bez troškova isporuke!

 

Odeća za pse

 

Povedite Vašeg ljubimca da proba svoje novo odelce i preuzmite ga odmah, jer na stanju uvek imamo puno različitih modela – bez čekanja, bez troškova isporuke!

Birajte zajedno sa Vašim ljubimcem iz našeg bogatog asortimana!


Posetite nas:

Urban Pets – Belville
Đorđa Stanojevića 11
Novi Beograd – Belville
060 7261487

Urban Pets – Terazije
Trg Nikole Pašića 1
Beograd
063 592 011

Klik za detaljnu lokaciju


Izdvajamo iz ponude: