kontakt : 060 7261487

Jovana Tipšin u poseti Urban Pets-u

Jovana Tipšin u društvu Gimija u URBAN PETS-u:

Pre izvesnog vremena posetila nas je ekipa Televizije Pink zajedno sa Jovanom Tipšin. U prijatnom razgovoru saznali smo sve o njenom bišonu i zašto voli da kupuje u Urban Pets-u. Pevačica Jovana Tipšin uživa u društvu svog psa Gimija. Izvodi ga tri puta dnevno u šetnju, ali kada se desi da nastupa ili ima razna gostovanja po televizijama tu su rođaci da priskoče u pomoć kako njen pas ne bi nikada bio sam.

Jovana tipsin

U društvu svog ljubimca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naime, nedavno je posetila Urban Pets salon za pse gde redovno odlazi kako bi se posavetovala sa veterinarom oko adekvatnih sredstava koje su neophodne za njenog ljubimca. Pevačica je neko ko voli da brine o drugima, rado im se posvećuje i uživa u njihovoj radosti i sreći. Nedavno je snimala spot na atrktivnim lokacijama u Beogradu za novu pesmu koju kako kaže očekuje da bude ogroman hit. Do nove premijere pesme Jovana Tipsin uživaće u lepom vremenu sa najvernijim prijateljem Gimijem.

Jovana Tipšin u URBAN PETS-u (video)

Salon za pse URBAN PETS

Salon za pse URBAN PETS nudi temeljnu higijenu ušne duplje koja je veoma važna kod pasa kao i profesinalno uslužno skraćivanje noktića. Neredovno i neadekvatno održavanje higijene ušiju pasa može prouzrokovati brojne komplikacije. Sa druge strane, redovno i pravilno sečenje noktića onemogućava urastanje, infekcije i sl. Koristimo isključivo profesionalnu opremu i sredstva uz stručnu uslugu veterinara! Salon za pse Urban Pets nudi: uslužno skraćivanje noktića, čišćenje ušiju, stavljanje zaštitnih sredstava, savete veterinara!

U većini slučajeva, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu danas za danasbez zakazivanja. Samo se najavite na telefon 060 7261487 i mi ćemo Vam rado izaći u susret.

Ekipa Pink TV World i Jovana Tipšin bili su naši gosti u prijatnom ambijentu našeg objekta u naselju Belvil. Pet shop Urban Pets nudi bogat izbor: hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce po povoljnim cenama!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + fourteen =