kontakt : 060 7261487

Hills hrana za pse Science Plan™ Perfect Weight

Hills hrana za pse i mačke: Science Plan™ Perfect Weight je ukusno nutricionističko rešenje! Dokazano pomaže ljubimcima da postignu zdravu telesnu težinu i sprečava vraćanje suvišnih kilograma. Istovremeno ljubimcima pruža osećaj sitosti i zadovoljstva. Zdrava telesna težina kućnih ljubimaca i dužina života direktno su povezani! Stoga hrana koja ljubimcima pomaže da efikasno sagorevaju kalorije takođe produžuje njihov život.

hills hrana za pse


Hills hrana za pse dostupna je u URBAN PETS-u! U ponudi imamo obe linije Hill’s hrane za pse:

 • Hill’s Science Plan – hrana za pse i mačke
 • Hill’s Prescription Diet – medicinska hrana za pse i mačke

Hill’s hrana za pse cena: pozovite 060 7261487 >>> KAKO DO NAS


Idealna telesna težina?

Postizanje idealne telesne težine vašeg kućnog ljubimca ključ je za njegov dug i srećan život. Ljubimci koji održavaju idealnu telesnu težinu mogu više da trče, skaču, igraju se i lako se uključuju u zabavne porodične aktivnosti. To ih na prirodan način održava aktivnijima i srećnijima.

Hills hrana za pse

Hills hrana za pse i mačke – Perfect Weight

Istraživanje je pokazalo da ljubimci koji imaju prekomernu telesnu težinu skloniji teškim bolestima kao što su dijabetes mellitus, bolesti urinarnog trakta, osteoartritis i sl. Zdravorazumski može da se zaključi kako je ljubimcima sa prekomernom telesnom masom teže, kao što je to uostalom slučaj i kod ljudi. Jednostavne aktivnosti kao što je penjanje stepenicama, skakanje na kauč, trčanje i sl. postaju mnogo teže zbog prekomernih kilograma. Ako tome dodamo i razne bolesti zglobova koje su direktna posledica gojaznosti onda je jasno zašto je pravilna ishrana i umerena telesna masa ključna za zdrav život Vašeg kućnog ljubimca.Hills hrana za pse

 

Vlasnici znaju da je vreme hranjenja omiljeno doba dana za kućne ljubimce. Važno je da ljubimcima dajemo hranu koju vole. Ne bi trebalo da žrtvujete njihovo zdravlje i formu da bi bili zadovoljni. Zbog toga je Hills stvorio novu hranu Hill’s™ Science Plan™ Perfect Weight!  Pažljivo izabranu mešavinu prirodnih sastojaka osmišljenu za sagorevanje kalorija, umesto njihovog taloženja u suvišne masne naslage. Hills hrana za pse i mačke “Perfect Weight” nije samo efikasna, nego ljubimcima pruža i prijatan ukus piletine koji obožavaju. Bez komplikovanih merenja, bez bljutavih ukusa i nemoguće malih porcija.

Sada zdravu težinu možete postići jednostavnim davanjem koju ljubimci obožavaju!


Pored toga Hill’s preporučuje i Hill’s Small & Miniature hranu za pse koja je posebno prilagođena malim rasama, a koja je takođe dostupna u URBAN PETS-u!


Hill’s hrana za pse dostupna je u URBAN PETS-u! U ponudi imamo obe linije Hill’s hrane za pse:

Hill’s hrana za pse cena: pozovite 060 7261487

Više o proizvođaču Hill’s


 

One Responseso far.

 1. Bard kaže:

  Hello this is kinda of off topic but I was wondering if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − fourteen =