kontakt : 060 7261487

Pet shop i veterinarska apoteka

Urban Pets pet shop je nastao iz želje da se ponudi novi koncept na tržištu proizvoda za kućne ljubimce. Kućni ljubimci u gradu zahtevaju specifičnu negu, jer najčešće sa nama dele naš životni prostor.

Urban Pets – pet shop i veterinarska apoteka

Zbog toga smo pokušali da na jednom mestu obezbedimo sve što je neophodno da biste se adekvatno brinuli o svom ljubimcu i omogućili mu da bude zdrav i zadovoljan. Kod nas su i kućni ljubimci uvek dobrodošli, tako da uvek možete da Vašeg ljubimca povedete sa sobom kod nas.

pet shop

Kako bismo zaokružili ponudu proizvoda za kućne ljubimce i ispunili naš slogan „Sve za Vaše kućne ljubimce na jednom mestu“ od 2017. godine počela je sa radom i veterinarska apoteka URBAN PETS na istoj lokaciji, a pred kraj 2016. godine uveli smo i osnovne usluge nege kućnih ljubimaca (kraćenje noktića i čišćenje ušiju). Svakodnevno Vam nudimo i konsultacije sa veterinarom. Urban Pets postao je prepoznatljivo okupljalište vlasnika sa svojim ljubimcima, a veliki broj naših zadovoljnih mušterija naš su glavni motiv da Vam u budućnosti ponudimo još bolju uslugu i još veći asortiman!

Ponuda proizvoda

Bezgranična ljubav prema životinjama i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo vrlo odgovorno. U svojoj ponudi prodavnica za kućne ljubimce Urban Pets pet shop Beograd Vam nudi sve što je Vašem psu ili mački potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano.

Brendovi hrana za pse pet shop

Hranaopremazaštitna sredstvaveterinarske dijete i sve ostalo što je neophodno za: pse, mačke, ptice, glodare, kornjače, ribice i druge kućne ljubimce.

Saveti veterinara

Kod nas u radnji možete dobiti i besplatne savete i konsulatacije veterinara – svakog dana! Ponudićemo Vam i brojne igračke, transportere i ležaljke za pse i mačke i ostale životinje. Budući da ljubav prema životinjama uključuje i brigu o istima na odgovarajućem nivou, naš tim se trudi da Vam obezbedi hranu, prehrambene dodatke, vitamine, minerale, kozmetičko – higijenska sredstva, antiparazitska sredstva, medicinske dijete i svu prateću opremu koja će Vašem ljubimcu omogućiti da bude zdrav i lep.

pet shop Novi Beograd - saveti veterinara

Veterinarska apoteka Urban Pets

Veterinarska apoteka Urban Pets počela je sa radom 2017. godine na lokaciji u naselju Belvil na adresi Đorđa Stanojevića 11 (Bulevar Crvene Armije) Novi Beograd. Pored veterinarske apoteke u sklopu našeg objekta radi i veoma dobro snabdeven pet shop i mini-salon za osnovnu negu ljubimaca.

veterinarska apoteka Urban Pets pet shop Novi Beograd

Veterinarska apoteka u sklopu Urban Pets prodavnice za kućne ljubimce u svojoj ponudi nudi:

  • Zaštitna sredstva protiv endo i ekto parazita (buva, krpelja i dr.)
  • Medicinska hrana – Hill’s, Royal Canin, Vet Life
  • lekova
  • terapija
  • dodataka ishrani
  • preparata i dr.

veterinarska apoteka

Tokom toplog vremena veoma je važno zaštititi ljubimca od krpelja, buva kao i komaraca. Naime bolest srčanog crva kod pasa sve je rasprostranjenija i kod nas, prenose je komarci, pa je to nešto na šta svakako treba obratiti pažnju.

Veterinarska apoteka

Medicinska hrana

Veterinarska apoteka koja se nalazi u sklopu Urban Pets pet Beograd prodavnice nudi Vam veliki izbor proizvoda renomiranih proizvođača u svim cenovnim kategorijama, kao i svega ostalog što je neophodno za negu Vaših kućnih ljubimaca. Veoma važan deo našeg asortimana predstavljaju i veterinarske dijete i medicinska hrana proizvođača: Hill’s – Prescription Diet, Royal Canin – Veterinary Diet i Farmina – Vet Life. U svakom trenutku ukoliko nešto od dijeta nemamo na stanju imamo mogućnost da za Vas poručimo odgovarajuće pakovanje i isporučimo ga u roku od 1-2 radna dana u našem objektu.

Medicinska hrana

Medicinska hrana: Hill’s Prescription Diet • Royal Canin Veterinary Diet • Farmina Vet Life

Salon za pse

Salon za pse Urban Pets nudi temeljnu higijenu ušne duplje koja je veoma važna kod pasa kao i profesinalno uslužno skraćivanje noktića. Neredovno i neadekvatno održavanje higijene ušiju pasa može prouzrokovati brojne komplikacije. Sa druge strane, redovno i pravilno sečenje noktića onemogućava urastanje, infekcije i sl. Koristimo isključivo profesionalnu opremu i sredstva uz stručnu uslugu veterinara!

pet shop Beograd - salon za pse

Urban Pets – nega kućnih ljubimaca

U većini slučajeva, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu danas za danas – bez zakazivanja. Samo se najavite naš kontakt telefon i mi ćemo Vam rado izaći u susret.

Dugi nokti kod pasa mogu da stvore razne probleme, najpre remete statiku psa, a usled njihovog preloma mogu se razviti infekcije koje se mogu proširiti na zglobove i izazvati upalu. Ovi problemi se uglavnom javljaju kod pasa koji borave u zatvorenim prostorijama i na mekim podlogama. Kod pasa koji redovno odlaze u prirodu i šetaju po tvrđim podlogama ili šljunku nokti se redovno troše zbog čega ima manje potrebe za njihovim održavanjem i sečenjem. Ukoliko vlasnik primeti da su nokti predugački potrebno ih je seći. Ako psu nije odstranjen peti prst voditi računa (naročito kod starijih pasa) da njegov nokat ne uraste u meso i redovno skraćivati nokat. Rezanje noktiju kod Vašeg psa treba da bude redovno, kako bi stekao naviku i prihvatio sam postupak kao nešto što nije previše stresno. Ukoliko niste sigurni slobodno prepustite ovaj posao profesionalcima – rado ćemo Vam izaći u susret!

Kontakt:

Urban Pets doo
Đorđa Stanojevića 11
11070 Novi Beogead

Telefon: 060 7261487
Email: info@urbanpets.rs
Pratite naš:
 FacebookInstagram Google+

WEB: www.urbanpets.rs
WEB: www.veterinarska-apoteka.rs

Naša lokacija

pet shop Beograd - Urban Pets lokacija Belvil Novi Beograd

Nalazimo se na svega 150m od TC “Delta City”

Vaš Urban Pets • Pet Shop Beograd Belvil

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 2 =