Urban Pets Online
Vaša korpa

Specific veterinarska dijeta za pse - Food Allergen Management konzerva 300gr

Specific veterinarska dijeta za pse - Food Allergen Management konzerva 300gr
Specific veterinarska dijeta za pse - Food Allergen Management konzerva 300gr
290,00 RSD
  • Stanje: Raspoloživo
  • Težina: 0.30kg
  • Šifra: 12030
  • Napomena: U cenu je uračunat PDV.

Specific veterinarska dijeta za pse - vlažna hrana sadrži ograničen broj pažljivo odabranih sastojaka koji imaju manji rizik od pokretanja osetljivosti na hranu vašeg psa i idealna je za ispitivanja eliminacije.

Food Allergen Management je idealna za pse sa višestrukim alergijama koji podržavaju pse sa alergijama / osetljivošću na hranu i alergijskom reakcijom na spoljne alergene. Ograničeni broj sastojaka sa niskim sadržajem alergena smanjuje šanse za alergijske reakcije na hranu, dok visoki nivoi hranljivih sastojaka koji pomažu koži pomažu u poboljšanju zdravlja kože i tako jačaju barijeru protiv spoljnih alergena.

Zasnovan je na sastojcima za koje je manje verovatno da će izazvati reakciju, hidrolizovanim proteinima lososa i pirinčem

  • Sadrži ograničen broj sastojaka za smanjenje rizika od alergijske reakcije.
  • Sadrži sastojke koji podržavaju i jačaju kožu, uključujući vitamine A, E i B kompleks, cink i selen – pružajući vašem psu jaču barijeru protiv alergena iz okoline.
  • Napravljen od visokokvalitetnih sastojaka, vaš pas će biti lako svarljiv.
  • Pogodna alternativa domaćoj niskoalergijskoj hrani
  • Idealno za „eliminaciona ispitivanja“ koja će vam pomoći da otkrijete na šta je vaš pas alergičan.

Sastojci: Pirinač, proteini pirinča, svinjska mast, hidrolizovani proteini lososa, minerali, hidrolizat proteina (ispod 10.000 daltona), celulozni prah, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), riblje ulje, ljuska psilijuma, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).

Ne sadrži veštačke boje ili arome.


SPECIFIC veterinarske dijete bogate su omega-3 masnim kiselinama iz održivih izvora.

Verujemo da je omega-3 jedan od najvažnijih i najvrednijih nutrijenata. Omega-3 podržava zdravu kožu; pomaže u održavanju gipkih zglobova; podržava razvoj mozga i očiju; jača imunološki sistem i promoviše dobro zdravlje srca.

SPECIFIC veterinarske dijete za ishranu proizvodi Dechra - veterinarska zdravstvena kompanija. Kao stručnjaci za zdravstvenu zaštitu životinja, razumemo kako da napravimo hranu sa odgovarajućim nutritivnim profilom - bilo da je to hrana u životnoj fazi za zdrave pse i mačke različite starosti ili hrana dizajnirana da obezbedi nutritivnu podršku tokom perioda lošeg zdravlja.

Kao farmaceutski posao, svemu što radimo pristupamo s pažnjom i pažnjom prema detaljima, a ni naša SPECIFIC veterinarska hrana nije izuzetak. Svi proizvodi su rigorozno testirani pre lansiranja i proizvedeni su sa velikom preciznošću pomoću proizvodnje po fiksnoj formuli, kako bi bili sigurni da uvek sadrže tačno odgovarajuće nivoe hranljivih materija.

SPECIFIC brend je privržen filozofiji ekološki održivog razvoja. Promene ambalaže urađene 2018. i 2020. smanjile su potrošnju plastike za 42 tone godišnje, a 2020. godine lansirali smo organsku suvu ishranu u recikliranim kesama - jednoj od prvih suvih hrana za kućne ljubimce u ambalaži koja se može reciklirati. Zalažemo se da sva naša hrana bude u ambalaži koja se može reciklirati do 2023

Naša kartonska ambalaža je FSC sertifikovana.

Utisci kupaca

Napišite recenziju

Napomena: Urban Pets d.o.o. nije odgovran za sadržaj komentara!
Loše Dobro
Validacija (anti-bot)


Upotreba kolačića na URBANPETS.rs
Koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatra se da potvrđujete prihvatanje kolačića na našim stranicama.